Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> Хороскоп за...
ВИЖТЕ >> Хороскоп за 23 март 2019

ВИЖТЕ >> Хороскоп за 23 март 2019Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Ще успявате добре да се владеете, но не задържайте напрежението в себе си, разпуснете сред природата. Днес не е подходящ ден за работа или поправка на машини и апарати, само ще се ядосвате, че нищо не се получава. Оставете тези работи за след два-три дни.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Ще изпитвате силна нужда от движение и останалите трудно ще се включат във вашето темпо. Денят е идеален за срещи с приятели, пътешествия, но също и за учене. Ако имате да се подготвяте за изпит днес бихте могли да го сторите много по-лесно и приятно от друг път.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Бъдете по-предпазливи по паричните въпроси. Ще изхвърлите повредените неща, а бихте могли лесно да ги поправите. Мислете преди да действате. Добре е ако можете да отделите време и за разходки навън, ще се почувствате по-свежи и изпълнени със сили.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Днес ще сте просто олицетворение на добрия тон, дори самите вие няма да се познаете. Хубаво е отвреме-навреме да сте по-толерантни и компромисни, това е важно за добрите отношения.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Можете да направите този ден много вълнуващ, ако не се излежавате до късно. Ако се пораздвижите навън може да срещнете стари приятели, но дори и да си останете у дома, бъдете готови да посрещате гости.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Ще изпитвате леко неудовлетворение от живота си. Този ден може силно да изкриви представите за света и хората около Вас. Бъдете реалисти-оптимисти.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Ще ви се иска да прекарате времето мързеливо в домашна обстановка, където да ви поглезят и да нямате никакви ангажименти. Може дори да изпаднете в сълзлива сантименталност. Не се притеснявайте, няма да изненадате никого с поведението си, а самите вие ще се почувствате по-добре.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Днес ще си дадете сметка колко силни са чувствата ви към близки и любими хора. Ще ви се иска да загладите противоречията помежду си. Нека това не остава само едно добро намерение, проявете повече инициатива.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Ден, който ще Ви предложи доста интензивни усещания. Неразумно е точно днес да вземате крайни решения. Изчакайте още два дни преди да си съставяте мнение.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Очаква ви един безгрижен ден, в който ще съумеете да забравите всичко, което ви тежи на душата. Радвайте се на цъфтящата природа, усмихвайте се повече и всички положителни емоции, които успеете да натрупате ще ви сгряват още дълго.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Днес ще се чувствате готови за подвизи, внимавайте обаче, защото може да сте надценили възможностите си. Не споделяйте с всеки срещнат намеренията си. Най-добре е този ден да излезете навън или да измислите някакъв друг начин за подобряване на физическото си състояние.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Най-вероятно е да си останете вкъщи, където има много неща за вършене. Ако обичате да готвите, чистите или шиете, ще си прекарате приятно с любимите си занимания. Само се опитайте днес да не прекалявате с кулинарните удоволствия.
Хороскопи от astro5.net


Източник: https://zodiite.com/