Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> Хороскоп за...
ВИЖТЕ >> Хороскоп за 21 март 2019

ВИЖТЕ >> Хороскоп за 21 март 2019 
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Имате достатъчно сили, за да свършите всичко, но зависимостта ви от други хора сериозна спъва изпълнението. Не се ядосвайте, по този начин няма да постигнете нищо, по-добре се скарайте, където трябва, за да се захванат за работа.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Макар и свързан с доста задачи, този ден може да бъде много ползотворен за вас. Ще се чувствате по-леко и дори ще успеете да приключите някои задачи, които сте смятали за трудно изпълними. Радвайте се на живота.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Желанието Ви да действате ще среща съпротивата и незаинтересоваността на околните. Не ги насилвайте прекалено, просто разпределете задачите, а резултатите чакайте чак след седмица.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Ето, че пукна пролетта с цялата гама ухания, звуци, аромати. Предвещава и пеперуди в корема дори. Но както е казал народът важното е да сме живи и здрави. Просто правете каквото трябва, пък да става каквото ще.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, но това не бива да ви тревожи, подобни проблеми никога нямат край, но не забравяйте да проверите дали всичко е наред с данъчните ви задължения и сметките за битови нужди.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Започвате ентусиазирани днешния ден, което е прекрсно. Ще имате доста поводи да се замислите за почтеността на хората около вас, но пък това ще ви е полезно.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Съвсем не лош ден за вас. Всички ще ви се чудят откъде намирате такива сили, за да се справяте с предизвикателствата, които ви се изпречват. Е, само вие си знаете какво ви коства това, но днес ще се справяте удивително безпроблемно. Използвайте момента да финализирате започнатото.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Ще трябва да планирате правилно семейния бюджет, ако искате да не приключите месеца “на червено”. Не пренебрегвайте предложението от приятел за допълнителен доход. Проучете го, нищо чудно това да е следващата ви постоянна работа.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Не е лек този ден за вас, ще се чувствате разкъсани между безброй задължения и отговорности. На всичко отгоре и у дома си няма да срещнете нужното разбиране. Не приемайте нещата трагично, има и такива дни. Опитайте се да се радвате на събуждащата се природа и може би ще ви олекне на душата.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Добре е днес да приключите с поетите ангажименти. Работата ще Ви спори, макар да е малко повече от допустимото. Скоро ще се появят нови занимания, така че завършете старите, за да отворите място.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Денят се очертава като доста напрегнат, особено ако сте по-невъздържани в репликите си. Възможни са конфликти с колегите и най-неприятното – с началниците. Бъдете по-сдържани и проявете повече разбиране към околните. И не си изкарвайте гнева у дома.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Не е лек този ден за Вас, трябва да уреждате доста неща с държавната администрация, а навсякъде ще срещате бездушие и непрофесионално отношение. Най-добре изчакайте понеделник и без друго нещата едва ли ще се уредят днес, но не пропускайте да напомните за исканията си.
 
 
Хороскопи от astro5.net
Източник: https://zodiite.com/