Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> Хороскоп за...
ВИЖТЕ >> Хороскоп за 19 март 2019

ВИЖТЕ >> Хороскоп за 19 март 2019Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Ще ви вълнуват главно парични въпроси, а дори може да не става въпрос за личните ви средства. Задачата, над която се блъскате толкова време има твърде нестандартно решение, просто трябва да си позволите да го допуснете до съзнанието си.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Забързан ще е днешният ден. Нуждаете се от стройна организация и система за действия, за да можете да приключите с всичко. Възможно е връзката в Интернет да е по-бавна, но ако сте по-търпеливи, може би всичко ще се оправи.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Вашата прецизност и усет към детайла неминуемо ще направят впечатление на когото е нужно. Само не се престаравайте и преуморявайте, всички ви ценят като добър служител, така че струва ли си да си губите здравето с допълнителен труд.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Хазартният дух няма да ви напусне и днес, но определено не е много разумно да го прилагате в семейните отношения. Там правилата са други и хазартните начинания определено не се толерират.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Ден да сложите в ред финансовите си дела. Опитайте да сте по-скромни в очакванията, все пак – еко е. Бъдете благодарни за това, което имате. Непрестанните желания наистина уморяват. Живейте простичко.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Не позволявайте на безпокойството да ви обсеби. Днес ще сте по-склонни към черни мисли. Не се опитвайте на всяка цена да се докажете, днес не е време за това. Сдържайте си езика, каквото и да ви коства, защото после може да съжалявате за думите си.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Всички околните ще ви се струват лекомислени и безотговорни, на фона на цялата ви заетост. Не се дразнете, а се опитайте да погледнете по-леко на нещата. Едва ли проблемите ви ще се решат по начина, по който очаквате, така че бъдете отворени към новото.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Не лош ден за бизнеса. Насочете усилията си във всички посоки, енергия и помощници ще имате достатъчно. Денят е приятен и за влюбените, потърсете взаимност в чувствата си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Гледайте през първата половина на деня да приключите с най-важното, че да ви остане време за забавления. А такива ненадейно ще се появят без дори да очаквате.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Идеален ден за творческа работа. Нововъведенията ще се окажат много полезни. Ако техниката ви се нуждае от ремонт, добре е днес да го осъществите. Постъпките ви може да са доста екстравагантни и неочаквани дори за самите вас, но пък никой няма да ви придиря за това.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Прекрасен ден за осъществяване на контакти, за обучение и подготовка за изпити. Особено ползотворен може да бъде денят за занимаващите се с политика, днес ще бъдат толкова омайни и убедителни в изказванията си, че току-виж някой им повярвал.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Нововъденията едва ли ще ви вдъхновят, може дори да ви подразнят. Днес е добре да обърнете повече внимание на сигурността на дома си, а и на мястото където работите. Не се поддавайте на слухове и дребнаво злословене.
Източник: https://zodiite.com/