Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Предстоящи събития в...
Предстоящи събития в страната за 26 май

Предстоящи събития в страната за 26 майАсеновград.
От 18.30 часа на пл. „Акад. Николай Хайтов“ ще се състои тържествен ритуал на Община Асеновград по изпращане на абитуриенти от ПГ по ХВТ „Св. Димитър Солунски”.

***
Благоевград. 
От 10.00 часа на площад „Македония“ и в Регионален исторически музей- Благоевград ще бъдат разположени работилниците на Детски панаир. 

***
Бургас.
От 11.00 часа на площад „Тройката“ ще се състои турнето на National Geographic Kids. 

***
Бургас.
От 18.00 часа в Летния театър ще се проведе концерт на U-Angel Voice и вокален състав „Фортисимо“.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа от Автогара Запад ще тръгне велопоход до римския каптажи Мусинската пещера.

***
Добрич.
От 11.00 часа в Държавен куклен театър „Дора Габе“ ще се състои Куклен спектакъл „Хитър Петър“.

***
Пазарджик/с. Синтово.
От 09.00 часа в храм "Св. Георги", с. Синитово, Негово Преосвещенство Константийският епископ Яков ще оглави Архиерейска света Литургия.

***
Пловдив./с. Руен
От 09.00 часа в храм „Св. Николай“ Знеполският епископ Арсений ще отслужи Архиерейска света Литургия.

***
ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ 2019

***
София.
От 08.30 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ проф. Мариела Модева ще гласува в 14 СУ „Проф. Асен Златаров“ в ж.к. „Банишора“.

***
София.
От 09.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Петър Витанов ще гласува в 31 секция в 3 СУ „Проф. Марин Дринов“ в район „Илинден“.

***
София.
От 09.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ проф. Румен Гечев ще гласува в 64 ОУ „Цар Симеон Велики“ на ул. „Симеоновско шосе“ 1.

***
София.
В 09.00 часа водачът на евролистата на Атака д-р Георги Димов ще гласува в 105 СУ „Атанас Далчев” ( ул. "Св. Пимен Зографски 7).

***
София.
От 09.30 часа лидерът на БСП Корнелия Нинова ще гласува в секция 48 в 25 ОУ „Петър Берон“ на ул. „Балканджи Йово“ 22 в ж.к. „Лагера“.

***
София.
От 10.00 часа водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Елена Йончева ще гласува в 36 СУ „Максим Горки“ в район „Красно село“.

***
София.
От 10.00 часа водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки ще гласува секция 1 на 66 СУ „Филип Станиславов“ в кв. „Овча купел“.

***
София.
От 10.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Велизар Енчев ще гласува в 131 СУ „Климент Аркадиевич Тимирязев” в жк. „Младост“ 4.

***
София.
От 10.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Димитър Данчев ще гласува в 124 ОУ „Васил Левски” в жк. „Сухата река“.

***
София.
В 10.30 часа лидерът на ПП Атака и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров ще гласува в Първа частна математическа гимназия (бул. „Генерал Скобелев“ №58, срещу МВР-болница).

***
София.
От 11.00 часа във Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“ в столичния район „Триадица“ (ул. „Траянова врата“ 26, Избирателна секция 39) ще гласува председателят на „Коалиция за България“ Румен Петков.

***
София.
От 11.00 часа председателят на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов ще гласува в 134 СУ „Димчо Дебелянов“, ул. „Пиротска“ 78.

***
София.
От 11.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Цветелина Пенкова ще гласува в в СПГЕ „Джон Атанасов“.

***
София.
От 11.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Сергей Станишев ще гласува в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ на ул. „Оборище“.

***
София.
От 11.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Момчил Неков ще гласува в 105 СУ „Атанас Далчев“ в ж.к. „Дианабат“.

***
София.
От 11.30 часа в Професионална гимназия по транспорт „Макгахан” (София, ул. „Кадемлия” №15) президентът Румен Радев ще упражни правото си на глас в изборите за членове на Европейския парламент. 

***
София.
От 11.30 часа председателят на СДС Румен Христов ще гласува в 2 СУ „Акад. 
Емилиян Станев“ на ул. „Ген. Александър Суворов“ 36. 

***
София.
От 11.30 часа в Пресклуба в сградата на Народното събрание (пл. „Княз Александър І“ № 1) Централната избирателна комисия ще даде брифинг.

***
София.
От 12.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Иван Кръстев ще гласува в 73 СУ „Владислав Граматик“ в ж.к. „Гоце Делчев“.

***
София.
От 12.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Крум Дончев ще гласува в Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството на ул. „Бистришко шосе“ 26.

***
София.
От 13.30 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Деница Златева ще гласува в 57 СУ „Св. Наум Охридски“ в кв. „Разсадника“.

***
София.
От 15.00 часа в Пресклуба в сградата на Народното събрание (пл. „Княз Александър І“ № 1) Централната избирателна комисия ще даде брифинг.

***
София.
От 18.00 часа вицепрезидентът Илияна Йотова ще упражни правото си на глас в изборите за Европейски парламент в Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“ на ул. „Атанас Далчев“ №8 в район „Изгрев“.

***
София.
От 18.00 часа в район „Красна поляна“ в 28 СУ „Алеко Константинов“ (бул. „Възкресение“ 60) ще гласува членът на НС на АБВ Ивайло Калфин.

***
София.
От 21.00 часа в зала „Галерия” на Националния студентски дом Съюзът на европейските федералисти и Европейското младежко движение организират парти за наблюдение на резултатите от Европейските избори.

***
Бургас.
От 10.00 часа в Английската езикова гимназия „Гео Милев“ ще гласува кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева.

***
Бургас.
От 10.30 часа водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)“ Валери Симеонов ще гласува в 10.30 часа в ОУ „Найден Геров“ в жк. „Меден рудник“.

***
Варна.
От 08.00 часа в Двореца на културата и спорта ще се състои брифинг на РИК – Варна във връзка с провеждането на изборния ден. Пресконференции са предвидени и в 11.00 ч., 14.00 ч., 18.00 ч. и 20.00ч.

***
Варна.
От 10.00 часа кметът на Варна и областен координатор на ГЕРБ Иван Портних ще гласува в Избирателна секция 175 в дирекцията на к.к. „Златни пясъци” АД.

***
Варна.
От 10.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ д-р Десислав Тасков ще гласува в Първи корпус на Икономическия университет.

***
Варна.
От 10.00 часа лидерът на ГС на БСП-Варна Борислав Гуцанов ще гласува в секция 171 в Четвърта езикова гимназия „Фредерик Жолио-Кюри“.

***
Варна.
От 12.00 часа кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Емил Радев ще гласува в избирателна секция 131 в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”.

***
Варна.
От 15.00 часа министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще упражни своя вот в Избирателна секция 132 в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”.

***
Видин.
От 08.45 часа председателят на РИК- Видин Емил Емилов ще даде пресконференция за старта на европейски избори в област Видин.

***
Видин.
От 12.00 часа в 22-ра избирателна секция в град Видин кметът на Общината Огнян Ценков ще даде своя вот на изборите за членове на Европейския парламент от Република България.

***
Враца.
В 9.30 часа кметът Калин Каменов ще упражни правото си на вот в изборна секция № 078 (Клуб на пенсионера) в квартал „Бистрец“. 
***
Враца.
От 11.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството и областен координатор на ПП ГЕРБ - Враца инж. Петя Аврамова ще гласува в ППМГ „Акад. Иван Ценов“.

***
Враца.
От 12.00 часа кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ д-р Иво Ралчовски ще гласува в НУ „Иван Вазов“.

***
Кърджали.
Председателят на ДПС и водач на листата на ДПС за членове на ЕП Мустафа Карадайъ ще гласува в СУ „Петко Рачов Славейков“ в кв. „Възрожденци“.

***
Кърджали.
От 12.00 часа председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще гласува на изборите за Европейски парламент в СУ „Петко Рачов Славейков“.

***
Пловдив.
От 10.00 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Тодор Стоилов ще гласува в СУ „Черноризец Храбър“ в район „Тракия“.

***
Русе.
От 10.00 часа областният управител на област Русе Галин Григоров ще упражни правото си на вот утре в ОУ „Ангел Кънчев”.

***
Стара Загора.
В 11.00 часа Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще упражни правото си на глас в избирателна секция 80, в класна стая 6 в СУ “М. Горки”. 

***
Хаджидимово.
От 11.00 часа водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел ще гласува в 
пенсионерския клуб (1 етаж) на ул. „Места 37“.

***
Хасково.
От 08.30 часа кандидатът за евродепутат от Коалиция „БСП за България“ Емил Георгиев ще гласува в ОУ „Христо Смирненски“.

***
Хасковo.
От 10.00 часа кметът на Хасково Добри Беливанов ще упражни правото си на вот на в ОУ „Васил Левски“.

***
Хасковo.
От 12.12 часа в секция №34 в НТС Хасково областният управител на област Хасково Станислав Дечев ще упражни правото си на глас. 

***
Шумен.
От 09.00 часа в секция № 68 в Младежки дом Шумен областният управител проф. Стефан Желев ще упражни правото си на глас на изборите за български представители в Европейския парламент.

Източник: http://m.focus-news.net/?action=lists&id=171

 

 


82594