Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / ВИЖТЕ къде в София н...
ВИЖТЕ къде в София няма да има вода днес

ВИЖТЕ къде в София няма да има вода днесЗаради подмяна на спирателен кран на бул."Патриарх Евтимий" се налага спиране на водата утре от 9:00 до 21:00 часа на живеещи в района

бул. "Патриарх Евтимий", бул."Витоша", пл. "Атанас Буров", ул. "Княз Александър Първи", ул. "Генерал Гурко", ул. "Дякон Игнатий" и ул. "Граф Игнатиев", предава БТА.

Утре във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Корал" жк. "Христо Смирненски", се налага спиране на водата от 9:30 до 18:30 часа на живеещи в района на бл. 3, бл. 4, бл. 1Б, ул. "Роглец" номер 17, ул. "Гео Милев" от ул. "Слатинска река" до ул. "Кривина".

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Св. Георги Софийски" се налага спира на водата от 9:00 до 19:00 часа на живеещи в района на ул. "Константин Иречек" от ул. "Даскал Манол" до ул. "Яков Крайков" - четни номера.

За изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Пиротска" се налага спиране на водата от 10:00 до 18:00 часа на живеещи в района на:

ул. "Пиротска" от ул. "Антим Първи" до ул. "Странджа".

 

Източник: https://www.24chasa.bg/spravochnik/