Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / ВИЖТЕ къде в София н...
ВИЖТЕ къде в София няма да има вода днес

ВИЖТЕ къде в София няма да има вода днес"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

На 22 февруари 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Локорска“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Съзнание“ от ул. „София“ до ул. „Локорска“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съзнание“ ъгъла с ул. „Локорска“.

На 22 февруари 2019 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул.“Еловица“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Кимчовец“, ул. „Казаните“,по ул. „Момино венче“ от ул. „Казаните“ до ул. „Кимчовец“ 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еловица“ ъгъла с ул. „Кимчовец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Източник: https://dariknews.bg/