Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Властта готви държав...
Властта готви държавен преврат срещу народа си! 3 500 000 българи срещу шепа търтеи!

Властта готви държавен преврат срещу народа си! 3 500 000 българи срещу шепа търтеи!Управляващи и опозиция се обединиха в адска манипулация и се изправиха срещу собствения си народ. Те подмениха волята на повече от половината гласоподаватели в България. Те пренебрегнаха и потъпкаха желанието на над 3.5 млн. българи и то съвсем съзнателно.

От Централната избирателна комисия (ЦИК) отказаха да признаят националния референдум за законен като ни готвят нечувана манипулация. Тези грозни, продажни, гнили слуги на сегашните държавници загърбиха по най-долен начин закона и отказаха да зачетат волята на суверена. Решението на ЦИК да не признае националното допитване за законово е доказателство за пълната диктатура, която властва в страната. Убийството на демокрацията.

Време е да сложим край и да кажем "Стоп" на манипулации и фалшификации, извършвани и подпечатвани от ЦИК от години.

В продължение на повече от три десетилетия БСП с помощта на своите слуги успяваше да завземе властта като преправяше протоколи, гореше бюлетини, изнудваше, принуждаваше хората на гласуват, репресираше. По време на псевдодемокрацията десните, начело с ГЕРБ правеха същото - машинации, натиск, фалшификации на изборни книжа в огромни мащаби. ДПС се възползваха от етническия вот, раздаваха дърва, плащаха на неграмотни хора да гласуват за предпочитания кандидат.

Време е да кажем "Стига!", "Стоп" на тази гнусна практика. Изборите трябва да отразяват волята на народа. Само така може България може да тръгне напред!

 

 


18820