Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Вместо да оправят държавата!?* >> Президент vs. премиер! Кой е по-по-най? С мускулите, с мъжеството!

Вместо да оправят държавата!?* >> Президент vs. премиер! Кой е по-по-най? С мускулите, с мъжеството!Спортът е поле за изява на Борисов. Радев обаче му отвърна

Че физкултурата е много близко до първите ни държавни мъже е ясно отдавна. Всъщност, в това няма нищо лошо – както е казал народът: Здрав дух в здраво тяло.

До днес обаче постиженията на спортното поле като че ли бяха специалитет на премиера Борисов. Карате, футбол, тенис... Дясната му ръка Цветан Цветанов пък неотдавна се показа като отличен плувец, показвайки всички стилове плуване в новия басейн на Смолян. Освен това лидерът на ПГ на ГЕРБ редовно върти обиколки с бягане.

Нооо... Равнис! Мирно! Днес своята чудесна физическа форма показа и президентът Румен Радев по време на посещението си в 68-а бригада Специални сили в Пловдив.

Военното сърце на генерала не издържа и при вида на спортните съоръжения в базата на елитната военна част скочи на лоста и извъртя коремно като по устав.

Това ни накара да се запитаме: Премиер или президент? Кой е по-напред с физкултурата? Вижте и решете сами.
 

Автор: Екип на Dnes.bg

 

*Заглавието е променено от редакцията

Прочети още на: https://www.dnes.bg/mish-mash/2018/03/13/prezident-vs-premier-koi-e-po-po-nai-s-muskulite-s-myjestvoto.370547