Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / ВМРО нагли докрай: Н...
ВМРО нагли докрай: Няма да пипаме Султанка! Но все пак 22 млн. лева са отишли при...Султанка!

ВМРО нагли докрай: Няма да пипаме Султанка! Но все пак 22 млн. лева са отишли при...Султанка!Артилерията на агент Шиши -  Искрен Веселинов се втурна на амбразурата с мижави аргументи да защитава зам.-министърката им Султанка Петрова по БТВ.

"Има неоснователна и агресивна кампания срещу Султанка Петрова. Моите съболезнования към роднините на починалото момче, но зам.-министърът няма вина”. Това обяви в предаването „Лице в лице” депутатът от Обединените патриоти Искрен Веселинов по повод скандала около мистериозната смърт на охранител на строежа в бившия Партиен дом.

Тиражираха се абсолютни глупости, че става въпрос за обществена поръчка за 22 млн. лв., което е сумата на целия ремонт. Става въпрос за малка семейна фирма, чийто годишен оборот е една стотна от тази сума”, уточни Веселинов.

И парите били за строителната фирма, а не за охранителната. Изпълнителят на строителството е наел охранителната фирма "Дефанс консулт", която е била собственост на Султанка Петрова до момента на спечелване на конкурса. Т.е. милионите пак са отишли при нея!

На въпрос защо има изобщо охранителна фирма, при положение, че там пази НСО, Веселинов започна да заеква и да обяснява несвързано, че охранителната фирма не пазела толкова машините, колкото била там да не стане пожар на обекта. Пак никакъв отговор, после медиите им виновни, че не ги разбрали.

Той посъветва Петрова сама да поиска да бъде проверена от Комисията за конфликт на интереси.

На фона на огромните скандали, които тресат коалицията на патриотите, Веселинов заяви, че слуховете за преждевременна смъртта на Обединените патриоти са неверни, заяви депутатът.

На въпрос : Не мислите ли , че вече ставате смешни с вашите скандали в коалицията? ", Веселинов с усмивка каза, че се надява те да престанат.

Наложило се помежду им като стил системата на "италианското семейство", случвали се дрязгите защото нямали коалиционни съвети, защото вицетаат веси били по чужбината.

Явно Каракачанов, Симеонов и Сидеров изобщо не си говорят, явно и избягват да се срещнат, затова се оправдават с липса на коалиционни съвети, вместо да си звъннат по телефона и да се разберат. Но това се прави само, в случай че наистина имат обща кауза, а то е видно, че нямат, единственото, което ги сближава, е да са непременно във властта.

Накрая се оказа, че медиите им виновни, че не могат да се понасят и, че всеки от тях дърпа кокала за себе си, не ги отразявали правилно.

 

Източник: http://www.bnews.bg/ 

 

Вижте още по темата:

Султанка е Системата!

Нечуван цинизъм* >> ВМРО организира казионни НПО в защита на Султанка Петрова

В. Енчев: Зам.-министър Султанка Петрова е метафора на прогнилата ни държава

Султанките са навсякъде – охраняват, строят магистрали… Характеризират се с огромна наглост и успяха да таковат мамата на цялата държава

Присмяла се кука... на криво дърво* >> БСП иска оттеглянето на зам.-министър заради конфликт на интереси

Смърт, подкупи, афери в мъртвия град на мъжа на зам.-министър Султанка Петрова

Зам.-министърката, пътувала до Ню Йорк за 8300 лв., подаде оставка

СВИРЕПА НАГЛОСТ! Докато жени плачейки протестират и очакват решения, безотговорни властнички се разхождат в Ню Йорк!?!

Още един социален зам.-министър пътувал с бизнес класа

Ще се разкрие ли истината?* >> Съпругът и зетят на зам. министър ръководят фирмата със загиналия охранител

Слави Трифонов детонира взрив, който ще срути Борисов