Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Волен – болната диаг...
Волен – болната диагноза на политическия елит (ОБНОВЕН)

Волен – болната диагноза на политическия елит (ОБНОВЕН)Информационен сайт на Движение "ДНЕС"

 

Волен Сидеров се „проявил“ в столичен ресторант. Непристойни действия, грубо нарушаване на обществения ред, цинично и агресивно поведение!

За кой ли път? Може ли вече човек да им хване края?

 

 

През 2015-та Сидеров вдигна поръчков скандал на ул. „Раковски“, точно когато имаше огромни съмнения във фалшификации на изборите от страна на ГЕРБ;

 

2014-та - лидерът на "Атака" се държи агресивно с жена в самолета София–Варна, 2013–та – блокира „Орлов мост“ в опит да въведе граждански ред, 2011-та – Сидеров блъска и обижда журналист на СКАТ, 2010–та – Волен вдига шумен пиянски скандал в ресторант в Брюксел.  Накрая той е отказал да плати сметката, при което е бил заключен от персонала, който е извикал и полиция. 

 

 

 

Пак през 2010-та „видният“ ни политик, пътувайки от София за Франкфурт на Майн във видимо нетрезво състояние вдига скандал и обижда на расистка основа екипажа на самолета на "Луфтханза". 

Всички гледаме с години как най-близкият сегашен съратник на Борисов (когото обиждаше на к‘...во) в най-добрия случай човек с тежки зависимости, вилнее, включително в българския парламент! Тези дни поиска и главен секретар на МВР да сложи и министър даже предложи..., защото жена му някакви я оскърбили и едва не я набили. Напълно безнаказано и медиите го отразяват радушно и безплатно, а прокуратурата предприема неохотно и плахо някакви символични действия, докато депутатите му уж гнусливо се въздържат от договорено гласуване не един и дваж..., докато ние продължаваме да затъваме все по-дълбоко и тежко  заради всички ТЯХ!

Заради цялата Бойко-Воленова власт!

Вече е ясно - Волен Сидеров е диагноза! Болна и жалка, много, много тъжна диагноза! Жалкото само е, че е и наша диагноза - на държавата ни, на държавността и институциите ни, на нацията ни като цяло! Волен е БОЛЕН, властта е БОЛНА, целият ни т.нар политически елит е БОЛЕН...! България е БОЛНА!

Какво чакаме...? 

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Убиват ни и ни грабят!? Да, ама на Волен жената е обидена... А властта вече ликвидира неудобните! (ОБНОВЕНО)

Жената на Волен Сидеров катастрофира, шофьор й скочи на бой

Съдия Василев оправда суданеца заради нарушения на правата му

Стига вече! Да пуснем водата!

Волен – мега чучелото на всички!

Волен с пистолет в парламента, пазят го шестима (снимки)

Слави Трифонов коментира метаморфозата в отношението на Волен Сидеров към Бойко Борисов

Сидеров: Невинен съм - французойката ругаеше, полицаят лъже, прокурорът е подведен

Волен блокира Орлов мост, нахлу в БНТ

Нова схватка на депутати от "Атака" с журналисти от телевизия СКАТ

Видимо пиян, Сидеров вдигнал скандал и нагрубил екипажа на "Луфтханза"

 


78520