Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Време е да изхвърлим...
Време е да изхвърлим боклука! >> Каракачанов неадекватен! На българина акълът винаги му идва на другия ден, така и със Заев

Време е да изхвърлим боклука! >> Каракачанов неадекватен! На българина акълът винаги му идва на другия ден, така и със ЗаевНа българина акълът винаги му идва на другия ден, така и с колегата Заев. Историята е обща, но трябва да уточним каква. Тя е обща, но е българската история. Това коментира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, предаде кореспондентът на БГНЕС от Велико Търново.

Днес Каракачанов е гост на Националния военен университет „Васил Левски“, който чества 142 години от началото на военното образование в България.

 

Заев: Ако се погрижим за българските интереси, а те за нашите, ще намерим решение

"Да оставим историята на историците. Можем да я използваме по положителен начин. Тя ни обединява, сплотява ни и чрез нея можем да гради...

Прочети повече

Така че поздравявам Заев, придобил е смелост, заради която го критикуват някои негови опоненти. Това е малка крачка в правилната посока. Ако така се върви, мисля, че следващата година може да говорим за започване на преговрния процес, комнтира още Каракачанов.

Той бе категоричен, че България трябва да защитава националния си интерес.Трябват ни ясни гаранции, каза вицепремиерът.

 

Редактор: СПАСИАНА КИРИЛОВА

 

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.actualno.com/

 

 

 


141079