Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Време е да изхвърлим...
Време е да изхвърлим целия боклук! >> Ревизоро: Скандалът с апартаментите е битов. Нормално е политиците да купуват

Време е да изхвърлим целия боклук! >> Ревизоро: Скандалът с апартаментите е битов. Нормално е политиците да купуватНека разделим закона и морала. Не че законът е неморален, но когато нямаш нарушения се опитваш да вкараш допълнителни категории, само и само някой, който не ти е симпатичен - да го очерниш, е зле. Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" Емил Димитров-Ревизоро, депутат от ПГ на "Обединени патриоти" като коментар по темата с апартаментите на властта.

"Тук досега не съм видял нито един документ, за да кажа този е виновен, този не е виновен. Плюс това не съм аз компетентният, има институции." По думите му целият скандал с апартаментите ще се окаже битов.

„Има една жена, чиито амбиции се простират в посока анализ, омраза, отмъщение“, каза Димитров. „Говорите за собственички на „Артекс“ ли?, попита го водещият Георги Любенов. „Говоря за една жена“, лаконично отвърна Ревизоро. „Косвено тя нанася щети на най-близките си хора. Тя на най-близките си хора им вмени желанието да си отмъщават“, допълни той.

„Съпругите на магистратите трябва да си подпират приятелките мъдро. Защото именно приятелките понякога правят големи глупости“, така отвърна той на въпрос на водещия на БНТ за скандално ниската цена на апартамента на съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов.

Емил Димитров коментира и скандала с апартаментите на властта. „Нормално е човек да си вземе апартамент. Ето Цецка Цачева. Тя вече 10-11 години живее в София. Не е ли нормално да се замисли да си купи апартамент, а не да живее под наем. Ами утре няма да е министър, после какво? Да се изнесе да живее в палатка или фургон? Същото е и с Вежди Рашидов. Нормално е човек на неговата възраст да иска да има жилище“, заяви той.

Депутатът разкри: „Не съм купувал апартамент от 1989 г. това не е хубаво, но така се случи. Живея а апартамента на родителите ми. Всичките пари, които изкарвам ги наливам в една къща в едно село, за да могат децата ми да живеят добре. Прецених, че ми е твърде скъпо да дам всичките си пари за малък апартамент в София“, категоричен бе Ревизоро. Той бе категоричен, че Цветан Цветанов е имал голяма роля в парламента и на заместничката му Дариткова ще й бъде по-трудно, но всички ще й помагат.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://m.offnews.bg/news/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Илиан Василев: Дъното на българската журналистика беше постигнато по Панорама с Цветанов

Цветан Цветанов в ослепително бяло : Почтен човек съм и мога да гарантирам това с действията си...

ВИЖТЕ ТУК ПОСЛЕДНИТЕ РАЗКРИТИЯ ПО АПАРТАМЕНТГЕЙТ, СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТА! (ОБНОВЯВА СЕ) >>>

Апартаментгейт: Борисов защо не иска проверка за SMS-ите от Мирянови към Здравков?


94562