Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Всички слуги бегом и...
Всички слуги бегом и вкупом да пазят цените..., Златев & Борисов, Корнелия и властта! (ОБНОВЕНО )

Всички слуги бегом и вкупом да пазят цените..., Златев & Борисов, Корнелия и властта! (ОБНОВЕНО )Мнение на Борислав Борисов – счетоводител и експерт по финансови въпроси, доброволец от референдум 2016 г. за смяна на системата

Бръщолевник №1 на републиката Емил Димитров, т.нар. Ревизоро, е в поредната си роля, тази на куклата на конци. Кукла, управлявана от Бойко Борисов и Валентин Златев. Подръпнат го от едната страна – казва, че държавата няма механизми да регулира цените на горивата. Подръпнат го от другата страна – плащали сме с ДДС-то пенсиите. И така... ден след ден.

Потресаваща картинка по телевизията. Поредната цензурирана. Невежа водеща, която се чуди какво и как да пита нагъл депутат от „Обединени патриоти“. А журналистката да беше задала следния простичък въпрос на Емил Димитров - Защо преди време при почти същите цени на петрола, цените на горивата бяха  далеч по-ниски?

Не става ли и въпрос за картелно споразумение? Явно! Казано с други думи държавата няма нито волята, нито намеренията, нито пък въобще иска да се бори с картела при горивата!

И още един простичък въпрос - Държавата ако не може да намали цените на горивата директно, то може ли да разбие монопола на Лукойл? Монополът, който вече толкова години се държи от най-близкия приятел на Бойко Борисов - Валентин Златев! Отговорът и той е простичък - МОЖЕ, НО НЕ ИСКА...!

Сега и за механизмите на държавата да питаме. А какво е акцизът, бе, другарю Ревизоро? Нещо, което само пълни бюджета ако го съберете ли?

Ми дайте тогава тези горива да ги направим по 5 лв. И двама-трима души ще са още по-доволни!

А пък държавата щом няма механизми да разбива монопола и да  регулира, значи хората нямат полза от държавата! Ползата е за друг!

Затова, следващия път протестиращите трябва да блокират порталите на Нефтохима, порталите на Министерския ви съвет и депутатските ви леговища..., а не магистралите!

И да ви изхвърлят. До един .

И накрая, очебийната и публично доказана  истина е: Който управлява цените на горивата и държи монопола, той управлява държавата ни. Нашето правителство отдавна подкрепя монополите, стои зад тях, с тях е! А не с потребителите!

И ето сега блесна като бял ден уж дълго пазена истината, истина, която всъщност всички ние отдавна знаем: От толкова десетилетия ни управлява тандема Златев & Борисов! Те държат и горивата, и монопола и властта...?!  Другото е проформа. 

И още един съвсем простичък факт: Съпругът на червената лидерка Корнелия Нинова - и той май работел в "Лукойл" И даже началник при Златев е, а пък самият Валентин Златев, знаем с як и дълбок червен корен е...

И така всичко си идва на мястото - горивата държат властта, властта държи горивата. Взаимно се държат! И БСП & Златев & ГЕРБ взаимно се държат и всичко и цяла България държат! А пък БСП опозиция била...! Нека се посмеем, но то хич не е за смях! Напротив...

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Емил Димитров-Ревизоро: Държавата не може да намали цените на горивата

Крайна наглост! Време е да изхвърлим боклука! ВИЖТЕ >> Ревизоро: Протестиращите за цените на горивата да отидат в Румъния и Гърция и да си купят "евтини" горива оттам

Протести в Добрич и Стара Загора: Не на високите цени на горивата

С флашмоб ще искат оставката на Симеонов в Стара Загора

Жълтите коли на протест срещу скъпите горива в Пловдив*

Автошествие в Добрич срещу цените на горивата

Запалете се със скъпото си гориво (Обновен)

Image result for близкия приятел на Бойко Борисов - Валентин ЗлатевImage result for близкия приятел на Бойко Борисов - Валентин Златев
Валентин Златев върти 16 млрд., а според някои – и държавата!
 

80596