Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Всички трябва да зна...
Всички трябва да знаят за тази болка!!! Вижте баба Дора, всички нейни животни – деца ще бъдат евтанизирани! Вземат препитанието и живота на хората!!!

Всички трябва да знаят за тази болка!!! Вижте баба Дора, всички нейни животни – деца ще бъдат евтанизирани! Вземат препитанието и живота на хората!!!Трябва всички да знаят за тази болка и да вземем някакви мерки, и то бързо!!!

Баба Дора… от няколко дена плаче, не може да спре… и утре ще плаче… може би за последно. Живее с 30-те си козички и още толкова ярета, всички си имат имена, Гергана, Тодорка…. това са децата ѝ… не спира да им говори, за тях живее, с тях става и с тях ляга…тази нощ за последно… утре ще бъдат евтанизирани… всичките около 60 нейни ЗДРАВИ деца, с които тя живее и с които се изхранва. От утре баба Дора ще е празна…

Толкова болка, сълзи и мъка видях днес…най – трудната ми снимка… баба Дора искаше да я снимам… плаках..

П.П.: Искам да не вярвам, но се случва! Вземат препитанието и живота на хората… Готов съм на всичко да спра това! Някой да даде съвет как да процедираме!

Даниел Стефанов

Бележка на АФЕРА: ИЗРОДИ, ИЗРОДИ НИ УПРАВЛЯВАТ! МОЖЕТЕ ЛИ ДА ЗАСПИТЕ БЕ, МРЪСНИ КРАДЛИВИ ИЗРОДИ, СЛЕД КАТО ПРИЧИНЯВАТЕ ТАЗИ БЕЗЧОВЕЧНОСТ И ТАЗИ СТРАХОВИТА БОЛКА?! НАРОДЕ????

 

Източник: http://afera.bg/

 

 


69409