Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Всички вън! Дългият ...
Всички вън! Дългият идва!

Всички вън! Дългият идва!Победата на ген. Румен Радев на президентските избори предизвика истинско сътресение в държавата, но и повод за много радост и отворени бутилки шампанско. Епохата на ГЕРБ падна и то с размазваща разлика. Според първоначалните данни на ЦИК няма нито една област в страната, в която Цецка Цачева да печели, а още по-големият шамар е, че дори в чужбина - Англия, Франция, Германия.....българите са подкрепили Радев.

Вчера от централата на БСП не можеха да скрият радостта си. Те приеха високия процент за техния кандидат като лична победа. Корнелия Нинова и компания вече точат зъбки за предстоящите парламентарни избори и бленуват разгромяваща подкрепа на столетницата. Левицата се връща на бял кон. Едва ли!

В действителност, в неделя българите не гласуваха за БСП. Българите гласуваха за промяната. Те гласуваха срещу ГЕРБ, срещу цялата прогнила система. Тази политическа система, която доказа в продължение на 27 години, че не може да работи и, че трябва да се промени, ако искаме България да върви напред. Тази прогнила система, срещу която на референдума гласуваха 3 500 000 българи!

Нито БСП, нито ГЕРБ, нито която и да било друга политическа партия не успя да се справи успешно с управлението на страната  в интерес на доброто на хората. Кои по-малко, кои повече, но всички водеха държавата към крах. И те трябва да си получат заслуженото. Трябва да има възмездие и справедливост за всички онези стари и нови муцуни, които дебнат да захапят кокала. И БСП, и ГЕРБ и другите са виновни за упадъка на Родината ни, за престъпността, бедността и отчаянието на хората. Тези хора, които миналата седмица ясно и категорично казаха "Стига!", "Време е за промяна!" като гласуваха на националния референдум. Тези 3.5 млн. българи, които искат нещо ново. И новото идва! Системата вече не е същата и никога няма да бъде. Слави идва с подкрепата на 3.5 млн. българи!

Идва дългият! Рестартът е в ход.

 


18961