Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Всичко е загубено >>...
Всичко е загубено >> Йорданка Фандъкова: Цветанов трябваше по-рано да напусне НС

Всичко е загубено >> Йорданка Фандъкова: Цветанов трябваше по-рано да напусне НС”Споделям мнението на премиера Борисов, че със скандала с апартаментите отвратихме хората. Трябва да понасяме грешките си и да поемаме отговорност. Цветанов постъпи правилно”. Това заяви пред НТ столичната кметица Йорданка Фандъкова.

Попитана дали е различен моралът при напускането на Цветанов на Народното събрание и при запазването на зам.-председателското място в партията, столичната кметица отговори: „Моралът не може да бъде различен. Закъсняла е реакцията на Цветанов. Той има голям авторитет и затова остана. Аз бих си тръгнала от важните позиции в партията”.

 

Фандъкова смята, че есемесите на главния архитект на София Здравко Здравков от фирма „Артекс” не са заплаха. За нея те са просто кореспонденция.

 

Градоначалникът е далеч от скандала с апартаментите, защото живее в кв. „Манастирски ливади”, където „няма добра инфраструктура”, бърза да посочи тя.

 

Попитана дали й харесва да се разхожда по „Граф Игнатиев”, тя отговори лаконично: „Когато се отстранят ограничителите, водната стена и другите нередности, надявам се „Граф Игнатиев” да бъде достойна улица”.

 

За Йорданка Фандъкова темата за местните избори не стои на дневен ред. Тя още не е мислила дали отново ще се кандидатира. Трябва да си направи равносметка за свършеното от нея, за да може да се впусне в нова предизборна надпревара, смята тя и допълва: „Политиката не е чиста работа, трудно е за удържане”.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

http://www.dnes-bg.org/vizhte+tuk+%2B%2B+posledni+razkritija+po+%2Bapartamentgejt-aktualno/1/MNeXctKzcVOPYpWrcFePYFeXcxK7YZOfMVKDMRePchevIJaLYZKfYVKDI9KDM5OfIdavcRe-IleHIhefIV


95357