Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Вълчо е невинен! Тат...
Вълчо е невинен! Татко му е свой..., а и избяга!

Вълчо е невинен! Татко му е свой..., а и избяга!Коментар на Вихър Бойчев

 

В понеделник след продължилото пет часа секретно съдебно заседание Специализираният наказателен съд освободи сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви – Вълчо, срещу парична гаранция от 20 хиляди лева?! Вълчо е невинен. Живее предимно в чужбина (естествено) и не знае, че паричките, които харчи са от престъпна дейност.

Image result for gentleman

Ерген на годината, 2015 - победител в категория Бизнес – Вълчо Арабаджиев. 19-годишният възпитаник на швейцарския колеж „Льо Розе“ е един от най-младите и успешни предприемачи у нас, наследник на най-известната хотелиерска фамилия в България. Вълчо, който е завършил право в Лондон, помага в семейния бизнес и реализира успешни собствени проекти. Заедно с партньори той създаде дискотека „Мегами“ в Хотел Маринела - София, която се превърна в най-актуалния клуб в столицата. Амбициозният и чаровен бизнесмен не спира с предизвикателствата и смята да реализира  още свои проекти.   

 

Ма нека си спомним, че така беше и със синовете на Гриша Ганчев и алкохолния бос Миньо Стайков. Те поне платиха по-солидна парична гаранция, за това, че татковците кешат здраво. Много милостива е държавата ни, бе. И е премерена пушилката. Този път. Вълчо не стоя цял ден окован в белезници, докато преброят купищата кинти в шкафовете, а и излезе от килията срещу джобните си!

 

 

А спомнете си горката Иванчева, заради недоказаните 70 000 евро я направиха за резил. Хайде сега – беж Вълчо при мама и тате. Кеф ти ЮАР, кеф ти Антигуа. Нека все пак бъде помолено сем. Арабаджиеви да оставят телефон за контакт. Спец ченгето Гешев установило, че те не са на почивка. Били някъде по същия повод, по който са и братя Галеви и Брендо. Държавата не спи! На мушка са лошите ОПГ! Топченгетата намерили екселска таблица от 2008-ма. Там пишело, че сем. Арабаджиеви са гепили 100 млн. лв. от ДДС.

 

Image result for ветко и маринела арабаджиеви

Ветко и Маринела Арабаджиеви се издирват с червена бюлетина


Ех, бедни, бедни българино. Внасяй си дължимото към държавата до последната стотинка. Става много, ама много страшно ако пропуснеш една комисионна... Навличаш си гнева на властта. По специално на партия ГЕРБ, която предимно управлява в последното десетилетие, а нейният шеф и любим наш премиер от 2001 насам. Та през това време НАП (чийто шефове са винаги близки и доверени хора на ГЕРБ) чинно са проверявали Ветко Арабаджиев. Човекът си бил изряден платец. Питайте и Менда... Е, как сега изведнъж откриха, че е нагъл крадец и виден разбойник? Даже господин Ветко си спечелил напълно, ама напълно честно обществената поръчка да храни и пои гостите на Лилито Павлова по време на Европредседателството. И в хотелите му да спят. Толкова спокойно си е живял Ветко. Под дебела сянка. Сред свои. И част от милионите не си е направил труда да ги прати на Кайманите. Добре са си по кухненските шкафове и кутиите за обувки. То и дузината му коли въобще не будят подозрение.

 

 Image result for mini suv

Image result for Hotel

Луксозните автомобили, на Арабаджиеви, намерени при акцията. СНИМКИ:МВР


 Image result for Hotel

10 млн.лв. кеш открити в хотелите на Арабаджиеви (СНИМКИ)

Image result for Hotel

От прокуратурата разпространиха снимки на откритите пари и луксозни коли


Бая тъпичък ще излезе тоя Ветко... Да не си направи сметката и да се включи в пиесата „Ела, Кумчо Вълчо, изяж ме!“. Има време. За поправка. А пък и стана вече ясно - не бил на почивка във Франция, избягал просто бил. А от нас - едно голямо: Браво, Бойко! Много ти е голям... чадъра. Продължавай! Трепи ОПГрупи! Трепи, терени разчиствай и ликвидирай... И отдавна не си хващал баба да гледа канабис в саксия.

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Кога ще разберем истината?* >> Банки, политици и сделки изплуват по случая „Ветко“, почва замитане

Игрички* >> Журналист: Удариха Ветко, защото загуби битката с Маджо и Таки

С акцията срещу Арабаджиеви се отклонява вниманието от Своге

Властта се разпада* >> Достатъчни ли са оставките на Радев, Нанков и Московски?

Къде е била държавата?* >> Семейство Арабаджиеви укрили десетки милиони още през 2008 година

Подготвена работа* >> Арабаджиеви се издирват с Интерпол, пита се защо се прави операция, когато са в чужбина?

Брутална подигравка!* >> Вълчо Арабаджиев излиза от ареста срещу 20 000 лева гаранция

Гърмящи червени куфарчета. Защо акулата Цацаров захапа Ветко сега

Олигархична война. Защо едни са на топа на устата, а на други им прощават, че дори ги възнаграждават с държавни пари

Арабаджиеви имат 25 млн. лв., които не са крити. Наследникът им пренесъл с чанта до банката 2,5 млн. евро с неясен произход

Зам.-главният прокурор: Арабаджиеви се укриват

10 млн. лв. в брой и луксозен автопарк – какво иззеха от имотите на Арабаджиеви (СНИМКИ и ВИДЕО)

Кой „покри“ Ветко Арабаджиев за ДДС-афера през 2005 година ? 

Ветко Арабаджиев бил агент на ДС и след 1989-а, кредитен милионер към банка "Хеброс"

 


74901