Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Възглас в мрежата: „...
Възглас в мрежата: „Ленин се събуди“, разбуни цяла Русия

Възглас в мрежата: „Ленин се събуди“, разбуни цяла Русия„Треперете гадове, Ленин се събуди!“, „Ленин е жив!“... Тези послания в социалните мрежи изправиха цяла Русия на мигли в съботния следобед. Повод за вълненията бе снимка на екип на Бърза помощ, който нахлува в Мавзолея на вожда на революцията на Червения площад в Москва.

.

Спешният екип влиза в Мавзолея...

Вълна от текстове по този повод заля буквално интернет. „Да, знаех си, че той е жив“, „Жив е той… Време е да се заемем с махмурлука“, „Дойде ви реда, буржоазни копелета, той идва!“, „Там човекът умира или пък го сменят с нов, а вие"… – са само част от хиладите постове в мрежата. Във Фейсбук дори се появи твърдение, че се е сбъднало предсказание на българската пророчица Ванга...


. 

Истината се оказа доста семпла, обяснили от тв Канал „360“. На един от посетителите на Мавзолея му прилошало. Веднага от охраната позвънили в най-близката болница, откъдето изпратили екип на Бърза помощ. Медиците свестили припадналия турист и случаят приключил. Което не попречило на шегите по този повод, които се разпространили със скоростта на вирус, коментират медиите в Русия.

 

Източник:https://frognews.bg/


79250