Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

За две седмици само слепите и глухите не разбраха, че правителството е по-вредно от корона пандемия

За две седмици само слепите и глухите не разбраха, че правителството е по-вредно от корона пандемияДве седмици е добър период.

Доста точно може да се прецени потенциалът на една човешка връзка – работна, приятелска, любовна.

Традиционните сто дни доверие за ново правителство са симпатична отживелица – две седмици стигат да се прецени какво ще е.

Здравеопазването така се динамизира през годините, че рядко се лежи в болница две седмици, защото болничното легло излиза по-скъпо от най-луксозния хотел.

За две седмици се изкарва коронавирус на крак, заедно с възстановяването.

След две седмици извънредно положение, българското общество дотолкова се оголи, че вече няма значение дали то ще продължи до Нова година или извънредно ще се отмени още в понеделник.

За две седмици се разбра, че профанското правителство на Борисов не се надскача в извънредно положение, тъкмо обратното – сгромолясва се устремно.

Доказа се за пореден път, че стадо овце, предвождано от вълк, е по-силно от глутница вълци, предвождани от овца, вълкът се издирва, а овцата е Боко.

За две седмици само слепите и глухите не разбраха, че правителството е по-вредно от корона пандемия, най-вече по време на корона пандемия.

Нагонът за демокрация и развитие е панацея и никой не е измислил по-добро лечение досега.

Стефан Гайдарски

П.П. Георги Дренчев:  Толкова са се насрали /“слепите и глухите“/ от страх от вируса, че са склонни да стоят наистина нагъзени по терасите, да им мерят температурата със спътник.

 

 

Източник: http://afera.bg/


123380