Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

За хаоса в държавата е най-вече отговорен премиерът Бойко Борисов

За хаоса в държавата е най-вече отговорен премиерът Бойко БорисовНено Димов трябва да бъде уволнен от поста си на министър на МОСВ, защото отговорността за състоянието на язовирите в България е негова. Водната криза в Перник се дължи на неговите действия и бездействия.
Красен Кралев трябва да бъде уволнен от поста си на министър на спорта, защото той трябва да следи отчетността на откраднатите пари на данъкоплатците от БФС и да сезира компетентните органи. Умишлено или не, той не го е (на)правил.
Социалният министър Бисер Петков е отстранен от поста си и на негово място е настанена Деница Сачева, защото най-вероятно той е отказал да слага подписа си на места, на които Сачева ще сложи своя.
За хаоса в държавата е най-вече отговорен премиерът Бойко Борисов, като шеф на изпълнителната власт.

Отделни оставки няма да решат проблемите в държавата. Повече от ясно е, че настоящите овластени лица са неспособни да изпълняват ангажиментите си. Още по-сътрашното е, че те са първоизточници и проводници на всички злини в държавата, а ние сме техни съучастници, защото само мрънкаме, но не можем да се съберем поне 20 хиляди души, които да отстояваме своите права и законни интереси!

Вече сме официално най-неграмотните в Европейсия съюз.

Много скоро ще оглавим и световната класация за най-прост народ на всички времена!

 

Автор: Стоян Тончев

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

 


118013