Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Закривай! Закривай я...
Закривай! Закривай я тая държава...!

Закривай! Закривай я тая държава...!Информационен сайт „ДНЕС“

 

Google Street Vew ще обновява картата на България. Страх ме е и ме е срам какво ще има на снимките, които трекерите на компанията ще заснемат. Боклук, каруци, стотици зарязани доникъде ремонти, дупки, архитектурни недоразумения и още стотици други абсурди. Кога ще стигнем американците? Не знам кога ще стигнем нито тях, нито дори Европа. Надявам се само да не ги задминаваме, че ще ни видят скъсаните гащи. Ври и кипи от ремонти и обновления, а все си е същото.

 Image result for америка и българия

Какво мислят американците за нас?

 

Google няма да ходи да открива само красотите, да внимава докато снима да не падне в някой изкоп... Магистралите ни иначе са хубави, ама отдолу гори и то буквално. Гори не от какво да е, ами от боклук. Класическо и по нашенски. Отгоре лъскавко и шаренко, а грозното - заметено под килима, който не е тупан от сума време. Милионите са си милиони – левове дадени за глупости и милиони българи, които си траят за това. И да ни снимат, и да не ни снимат – все тая си е. Расте, не само че старее, но се и разрушава. Това ни е държавата и столицата. Дори всичко да дадем на концесия – друг да се грижи за него. Парите пак ще изчезнат в джоба на някой „техен“, качеството ще е нулево и пак няма да се знае кой е виновен и как се е стигнало до там.

 

Image result for ПОЖАР НА  МАГИСТРАЛАТА

ПОЖАР ЗАТВОРИ МАГИСТРАЛА "СТРУМА"


Закривай! Закривай я тая държава и да се приключва. Само паметниците нека оставим да стърчат, да видят хората и да си спомнят, че тука някъде е имало държава, ама каква и по паметниците няма да стане ясно. Някаква такава абсурдна ще да е била. Личи си и сега от километри. Така ще ни помнят, па после ще ни забравят така, както и ние вече сме готови да забравим.

Закривай! Закривай я тая държава, докато не сме надминали американците! 

*******************************************************************

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Експерт: Минимум 45 дни ще отнеме възстановяването на моста на АМ "" в посока Кулата

Все едно всемирният потоп заля София и ремонтите... на ремонтите...

По фугите ще ги познаете... не по оставките!

Трите дъвки на властта: Приказка безкрай..., но за жалост все с трагичен край

КОЙ намазва яко от „Хемус“? (ОБНОВЕНО)

„Златните“ пътища на провала


 

 

 


110333