Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Започва крайно овладяване на държавата от мафията. Това е война срещу правовия ред. Ако спечелят тази битка безметежно – следва гражданска война

Започва крайно овладяване на държавата от мафията. Това е война срещу правовия ред. Ако спечелят тази битка безметежно – следва гражданска войнаЗначими български политици, подбрани магистрати, тежката организирана престъпност и няколко банки стягат рязко своите редици! Започва процес на крайно овладяване на държавата от мафията, която се представлява и от тези лица. Сложен икономически ход за легитимиране на нечисти капитали чрез използване на еврофондовете и някои други специфични публични ресурси.

Това е война срещу правовия ред! Ако спечелят тази битка безметежно – следва гражданска война. С всички последствия от нея!

В ход е глобален политическо-олигархичен план, който обхваща цялото политическо и икономическо статукво. Прераждане, което може да ни струва връщането във времена, които дори не сме и сънували. Не преувеличавам! Коварни, подли и арогантни бандити, облечени във всички политически права и държавна защита.

От другата страна на барикадата няма нищо! Само тишина и вопли на подчинени и смакчани психики. Нито един истински трезвен войник. Започва обратното броене за защита на държавата. Днес тя се представлява от мафиоти и няма морална легитимация, но утре тя трябва да бъде в ръцете на почтени властници. Възможната развръзка е само една, защото зад нас е България! Ограбена, насилена и отвлечена от една шепа човешка тор…

НИКОЛАЙ МАРКОВ

Николай Марков

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

И децата ги разбраха... що за управленци са

Политическо преяждане

Забогатяха ли българите при управлението на ГЕРБ?

София – лош, много лош град за живеене

„България: Фактите говорят“ – първа част – общо за всички партии

Кои са най-нежеланите и ненавиждани депутати? – втора част  -Воля, ГЕРБ, ДПС, БСП, ОП

„България: Фактите говорят“ – трета част  -  за Марешки (не можах да го намеря в сайта, може би е с друго заглавие)

Шоуто на Слави >> „България: Фактите говорят“ – четвърта част  -  за депутати от ГЕРБ и ДПС

Вижте най-скандалните червени депутати – пета част   -   БСП – това го допълних, те са поставили текста по-късно

Най-големите лъжи на партиотите  „България: Фактите говорят“ – шеста част  -   Патриотите  -  това също го допълних.