Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Защо ДНЕС, а не утре...
Защо ДНЕС, а не утре?

Защо ДНЕС, а не утре?Коментар на Звездомира Панайотова – доброволец от гр. Перник, участник в референдума 

Някои градят своето бъдеще, а повечето от нас само го чакат да дойде… Тази максима виси като воденичен камък над битието на българина oт десетилетия. Повечето от нас все чакат. Чакат някой да им донесе светлото бъдеще. Чакат по-добрият живот да дойде. Някой да им го поднесе на тепсия. Да им покаже пътя към успеха. Да реши проблемите им. И така години наред. Народът просто чака да го „оправят“! И всъщност го оправят..., няколко мандата подред!

Но е време да кажем стига! Време е да вземем съдбата си в ръце, да се обединим и застанем зад каузата България! Да покажем на самозабравилата се политическа клика, че повече няма да търпим унизителната бедност, кражби, корупция и злоупотреби.

Та, нали именно в тези дни, когато сме изпратили старата година и навлизаме в новата е времето за равносметки и обещания. Обещания пред самите себе си, че ще се променим за по-добро бъдеще. За достоен живот, който да поднесем на себе си и своите близки!

ДНЕС, а не утре!

Защото очакването на утрешния по-добър ден, в който някой ще оправи държавата няма да дойде с бездействие! Държавата това сме ние! И ние трябва да действаме!

Защото не ви ли писна вече? Не се ли уморихте до болка? Не ви ли стана ясно на всички, че докато не изметем сегашната политическа шайка и децата и внуците ни няма да видят бял ден? Поне не в границите на тази държава!

Изпратихме 2017 година! Година на позора!  Година, в която продължи лицемерното, презрително и нагло мълчание на депутатите спрямо волята на милиони българи за промяна. Продължи безнаказаното потъпкване на гласа на суверена, изразен в националния референдум. Продължи дерибействането, задкулисието, сделките, безпринципността и престъпленията в името на оцеляването на политическото статукво!

Изминаха нови 12 месеца, в които държавата, властта, съдът ,избирателната комисия,всички не пожелаха да застанат зад истината и хората, които те приемат като ненужно бреме в потока от престъпления и злоупотреби!

През цялата 2017-ата отново бяха потъпкани надеждите и поругани поривите за правда, нови правила и смяна на системата.

Измина година, в която и Слави Трифонов, и Инициативният комитет браниха референдума, съобразявайки се напълно и докрай със законите и нормите в страната! А всъщност се оказа, че точно тези същите ковачи на същите тези закони не ги спазват, погазват ги и не се съобразяват с тях! И се изплюват долно и цинично в очите народа си!

Начело с Краля-Слънце, за когото виновни винаги са всички правителства преди него! Виновни са всички, които не са на неговото мнение! Виновни са всъщност всички българи, че го търпят! Че го оставиха да докара държавата до 4-та национална катастрофа, правейки всичко възможно за окончателното и закриване и унищожение!

Че гледат безучастно как той и цялата политическа клика се гаврят с народа!

България загива, българи! Загива заради целия антураж от алчни престъпници!

Нека им покажем, че не сме забравили за референдума на „Шоуто на Слави“. Нашият референдум! Референдумът, на който пряко упражнихме властта си. Пряко изразихме волята си. Нека докажем, че не може да прескочат вота на 3,5 млн. българи и трябва да се съобразят с нашата воля и решения!

Времето за действие е ДНЕС, а не утре!

То дойде!

 

Вижте и други материали по темата:

Потенциален проект на Слави буди силен интерес у българите! Всеки втори търси промяна. Вижте графиките* >> Ако изборите са днес, ДСБ и "Да, България" са трета политическа сила в парламента

Над 3 млн. българи поискаха радикална промяна в избирателната система

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (I част)

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (част II)

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (част III)

9-те манипулации за Слави Трифонов, изфабрикувани от машината за лъжи

Уважете гласа ни, за да не ви пометем!

 

 

 

 


47418