Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Защо ли не сме изненадани!?* >> Убиецът на Виктория едва ли ще получи доживотен затвор

Защо ли не сме изненадани!?* >> Убиецът на Виктория едва ли ще получи доживотен затворУбиецът на Виктория, този вампир в човешки образ, едва ли ще получи доживотен затвор. Ако неговият адвокат го посъветва да се признае за виновен и той действително се признае за такъв, отпада възможността за доживотен затвор. В този случай ще получи най-много 30 години лишаване от свобода. Трябва да изтърпи поне две трети от наказанието, за да го освободят предсрочно.

Това коментира в сутрешния блок на БНТ адвокат Марин Марковски във връзка със заловения предполагаем убиец на журналистката Виктория Маринова.

,,Има генетичен материал, ДНК профилът е категоричен. Така че задържаният според мен извършител е действителният отговорник на злодеянието. В тази връзка ще си позволя да поздравя полицията за успешните действия'', добави Марковски.

,,За ДНК профилите не бива да се пестят средства. Имат в базата данни неговата ДНК и ето че извършителят вече е на подсъдимата скамейка. Така че пари в това отношение не бива да се пестят, защото не е редно'', сподели адвокатът.

,,Който прави престъпление, никога не смята, че ще бъде заловен, той се мисли за недосегаем. Но в крайна сметка няма идеално престъпление, защото всяко престъпление винаги оставя следи'', заключи Марин Марковски

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://novini.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Да изринем боклука... преди да ни е удушил... и убил!? Бас хващам, въпрос на време e властта да обяви, че убиецът е заловен и той ще е я психопат, я клошар, я някой циганин...! 

Слави Трифонов: Убийството на Виктория е брутална диагноза на това до къде са ни докарали...и всъщност какво населяваме днес - държава, територия или кочина!?!

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: Започнаха ликвидирането... на неудобните! ВИЖТЕ ТУК всичко по темата >>

България в шок! Властта почна разправа с неудобните!* >> Последното предаване на убитата тв водеща било за Джи Пи Гейт

Илиан Василев във Фейсбук: Властта премина към премахване на опонентите си 

МВР работи по всички версии за убийството на журналистката от Русе 

Полицаи за убитата журналистка: Не помним друго толкова брутално престъпление в Русе 

В уж „спокойна и сигурна“ България* >> Жестоко убийство на 30-годишна бизнесдама в Русе, жертвата била изнасилена, душена и обезобразена (СНИМКА) 

Теории на хаоса* >> Маринов за убийството в Русе: Близо до произшествието има психиатрично заведение

Близките на убитата Виктория Маринова от Русе: Ще има време за гняв (Снимки)

Приятели на убитата Виктория Маринова ще претърсват мястото на престъплението. Те не са доволни от действията на разследващите 

"Билд": Убийството на български журналист, разследващ злоупотреби, шокира света


78464