Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Защо никой не пита що диреше Валери Симеонов на „мъжкия разговор“ при „папата“ Борисов?! Е, ще ви обадим!

Защо никой не пита що диреше Валери Симеонов на „мъжкия разговор“ при „папата“ Борисов?! Е, ще ви обадим!Вчера единствена АФЕРА написа: „СТАНА ТЯ! БОКО И ПЕЕВСКИ ПРЕЦАКАХА МАДЖО! А НА БАС, ЧЕ ПРЕДСТОИ… МАЗАЛО!“

Изчакахме два дни да се намери поне един журналист, който да попита като какъв се явяваше и що диреше Валери Симеонов на „мъжкия разговор“ между Бойко Борисов и Александър Манолев, номиниран за транспортен министър и след „мъжкия разговор“ разжалван.

Не се намери ни един журналист да попита. И поради тази причина АФЕРА пак единствена в прав текст ще ви обади какво точно се случва зад кулисите и зад празните „анализи“ на политолози какво точно се случвало.

Александър Манолев е от квотата на ГЕРБ, заместник – министър е от квотата на ГЕРБ, нали така? И защо, аджеба, Валери Симеонов присъства на разговора между председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и Александър Манолев от ГЕРБ, когато Манолев при „мъжкия разговор“ се отказва да бъде министър на транспорта?

Ключът от отговора на този въпрос е заровен, че предварителната уговорка е била министърът на туризма Ангелкова да бъде сложена като … министър на транспорта. Ангелкова, която минава също за човек на … М., и срещу която Валери Симеонов непрекъснато подскача.

Идеята е била Ангелкова да я сложат като министър на транспорта и така М. да си вземе транспорта, обаче да сложат човек на Шиши министър на туризма, за да има, както се казва „конпенсация“.

Обаче.

На практика стана друго – оставиха Ангелкова министър на туризма и номинираха друг човек, пак на М. за транспортен министър.

Така Шиши се отзова … капо.

В цялата тая врътка, надеждата на Валери Симеонов е именно той да стане министър на туризма, така да му запушат устата, защото той на практика няма министерство, нито ресор.

Затова и Валери Симеонов присъства на срещата – ако се върнат на първия вариант и пратят Ангелкова като транспортен министър, той да поеме министерството на туризма.

Шиши обаче не си остави магарето в калта, как тъй ще му вземат и двете – и ги изплющя, и Манолев се отказа от поста.

Такива ми ти работи, извън „политологичните анализи“, в държавата – кочина.

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Следващите жертви на Борисов

Бушоните гърмят един след друг. Вече нищо не помага... А лампата кога?

Пази се, народе! Политическият картел опитва да граби пак! Този път е ред на БСП

Седем и още дузина причини Валери Симеонов да се превърне в покорителя на шума и безсмислието (ОБНОВЕН)

Стига вече! Да пуснем водата!

Валери Симеонов вицепремиерът-изнудвач

"Шоуто на Слави" - Фактите говорят: ВИЖТЕ резила на всички партии на прехода >>  ПЪРВА ЧАСТ

 "Шоуто на Слави" - Фактите говорят: ВИЖТЕ резила на всички партии на прехода >> ВТОРА ЧАСТ


75937