Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Защо замлъкна ГЕРБ? ...
Защо замлъкна ГЕРБ? Наиситина ли мислят, че някой иска да убие Борисов

Защо замлъкна ГЕРБ? Наиситина ли мислят, че някой иска да убие БорисовСоциалните мрежи врят и кипят. Ясно и искрено много хора изказват защо са на протестите, какво не им харесва, какво искат да се промени. Изказват недоволството си от действията Борисов, на полицията, на управляващите... След обявата на депутата Георги Марков: ”Приятели, ще се опитат да убият Борисов.”, която предизвика доста коментари в профилите на няколко от най-изявените активисти на ГЕРБ цари пълно мълчание, видя Фрог. Дори видеото на Борисов не са споделили.

Вижте последните постове на някои от управляващите:

 

Георги Марков

Преди 19 часа ·

Приятели, ще се опитат да убият Борисов. Мафията, създадена от БСП и ДПС 1992 г е още жива. Не могат да простят на Бойко , че докара 34 евролидери за интеграция на Балканите. Червеният президент иска да ни върне 75 години назад и с държавен преврат да установи комунистическа селяндурска диктатура.

 

Цвета Караянчева

Вчера в 12:27 ч. ·

Благодаря на всички привърженици на ГЕРБ, които присъстваха на митинга в подкрепа на българското правителство. Те показаха не мускули, а разум и убеденост - човешка и политическа, че премиерът Борисов води България в правилната посока на развитие. Благодаря на структурите на ГЕРБ от област Кърджали, които бяха неотлъчно до мен. Те са моят стоманен отбор вече 13 години. Ние не сме мутри, лобисти, разединители. Ние защитаваме европейското бъдеще на страната ни. Няма да се отклоним от него!

 

 

Д-р Даниела Дариткова е в компанията на Andrey Novakov.

10 юли в 21:37 ч. ·

Ние сме силни, защото всичко, което ПП ГЕРБ прави през тези години, които управляваме България, е да работим в интерес на хората. Винаги съм вярвала, че политиката трябва да лекува раните на обществото, а не да отваря нови рани. Вярвала съм в отговорните политици, които призовават за обединение, а не за разделение, особено в моменти на криза, в каквато се намираме сега.


Благодаря ви, че се събрахме, за да подкрепим легитимно избраното правителство на премиера Борисов и ПП ГЕРБ.


Моля ви да бъдете отговорни, да спазвате мерките и да носите маски, защото е много важно да пазим и нашите лекари, и нашата здравна система, а и да покажем, че сме различни от протестиращите отсреща.


Искам да се обърна и към тях. Виждаме, че сега сте от тъмната страна! Елате при нас, от светлата страна, защото това е страната на европейския път на България. Няма да ни отклоните от него, няма да ни откажете, а ще ни мотивирате още повече, защото е непростимо държавен глава, който е по Конституция олицетворение на обединението на нацията, да нарича парламентарната група на ГЕРБ, избирателите на ГЕРБ, правителството на ГЕРБ и всички симпатизанти на ГЕРБ "мутри". Ние не сме мутри, ние сме отговорни хора, които с цялата си сила, воля и енергия работим в интерес на българските граждани и няма да ви изоставим.


Нека бъдем силни, нека бъдем обединени! Ние няма да подадем оставка под натиска на тези, които просто са зажаднели за власт, които не могат да решат вътрешно партийните си проблеми, а искат да управляват държавата! Нека бъдем единни, нека всички подкрепим това правителство, да подкрепим този парламент, в който най-силната и най-голямата парламентарна група е на ГЕРБ!
Нека подкрепим политиката, която гарантира светло бъдеще на нашите деца!
Нека подкрепим България със своя ясен европейски път!

 

Социалният министъ Деница Сачева е замлъкнала още в сряда.


.

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

 

 

 

Ден 4: Протестите за О С Т А В К А и СВОБОДА продължават! Днес, неделя, 17 ч., пред фонтана на президентството! ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА!

Докато десетки хиляди демонстрират, Борисов обяви: ОСТАВАМЕ! Протестирайте, колкото си искате!

Вече десетки хиляди демонстрират пред Министерси съвет с искане за остака на правителството! Прииждат все повече хора!

Баща: Полицията помля от бой сина ми снощи на протеста

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ: ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ!
 

 

 


130239