Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Завери* >> Аделина ...
Завери* >>  Аделина Радева се прицелила в стола на Ани Цолова още преди 2 години

Завери* >> Аделина Радева се прицелила в стола на Ани Цолова още преди 2 годиниНовата партньорка на Виктор Николаев в "Здравей, България" Аделина Радева се е прицелила в мястото на Ани Цолова още преди две години. Помогнала й близката й дружка Вяра Анкова, която след края на мандата си като генерален директор на БНТ зае поста директор на "Новини и публицистика" в първата частна медия. Тя материализирала желанието на Аделина, привличайки я в екипа на Нова.

Радева не е сред водещите, които могат да се гордеят, че нямат гафове в ефир. Новата партньорка на Виктор, с когото са водили в комбина и сутрешния блок на БНТ "Денят започва" между 2008 и 2010 г., е царица на лапсусите, пише Пик. Най-големият й гаф е свързан именно са настоящия й работодател. В една сутрин в началото на 2015 г. сутрешният блок на държавната телевизия започва с анонс: "Добро утро на всички, които сега се събуждат с ефира на Нова телевизия!"

Доскорошният кадър на БНТ смени работодателя си преди броени дни. От Нова Броудкастинг Груп обявиха, че Радева ще заеме столчето до Николаев, който осиротя след отстраняването на Ани Цолова през септември заради скандалите с баснословни хонорари и охолен живот на водещите.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://m.novini.bg/