Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Жалки циркаджилъци ?...
Жалки циркаджилъци ? >> Цветанов с горещ коментар след излизането на ВОЛЯ от парламента, идат ли извънредни избори (ВИДЕО)

Жалки циркаджилъци ? >> Цветанов с горещ коментар след излизането на ВОЛЯ от парламента, идат ли извънредни избори (ВИДЕО)Разбрах преди минути за тяхното решение, не съм имал възможност да разговарям. В по-късните часове ще обявят и своите мотиви. Разбира се, че ще се чуя с г-н Марешки, но до колкото знам, те в момента заседават. Що се отнася до осигуряването на кворум в парламента, Цветанов посочи: „Имаме над 121 Обединени Патриоти и ГЕРБ“.  Няма предпоставки за предсрочни парламентарни избори. Страната е стабилна. 

Дясната ръка на Борисов в парламента уточни, че най-важното сега е да се подготвят предстоящите европейски избори и последващите местни.

На въпрос дали се обмисля да се внесе в пленарна зала въпросът за депутатските заплати, ако народните представители не са на работа, той посочи, че "искаме решението, което биха взели, да бъде най-доброто, затова се обмислят различни варианти".

Припомняме, че от няколко дни депутати на БСП не са в парламента, а малко по-рано от ВОЛЯ обявиха, че също напускат Народното събрание.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.blitz.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

За да не отнемат на... булката младоженеца - Доган!>> Борисов: БСП да каже, че никога няма да управлява с ДПС

Лъжи и пак лъжи! >> Бойко Борисов: Не сме с договаряли с ДПС по Закона за вероизповеданията

Не става само с блажене

Тук Ал Капоне си има държава. Всички виждаме въпроса. Но ни е страх от отговора

За да има стабилност, ГЕРБ и ДПС дружно опростиха милионите дългове на мюфтийството

СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ: Бойко Борисов предаде българските интереси..., стана окончателно заложник на ДПС! ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

Безсрамието и наглостта - еталон на ГЕРБ! >> Цветанов: Предлагаме не амнистиране на дълговете на вероизповеданията, а отсрочване.

 


92793