Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Жената на зам.-шефа ...
Жената на зам.-шефа на КПКОНПИ издига с ДПС общ кандидат за кмет на Своге

Жената на зам.-шефа на КПКОНПИ издига с ДПС общ кандидат за кмет на СвогеЖената на зам.-шефа на КПКОНПИ Антон Славчев издига с ДПС общ кандидат за кмет на Своге. Става дума за бившия областен управител на София-област и ексдепутат Емил Иванов, чиято кариера минава през ДПС.

Иванов е получил подкрепата на две партии – ДПС и „Движение напред България“, чиито председател е жената на Славчев. „Тази странна симбиоза ни говори много“, коментираха пред Фрог местни хора. Те предполагат, че Зорница вероятно се опитва да направи политически пробив, за да обезпечи на Антон Славчев най-високата позиция в КПКОНПИ - неин председател. В момента той само временно изпълнява тази длъжност, надавайки се, че  ще бъде избран за титуляр.

 

Славчев също като бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев влезе в скандала „Апартаментгейт“. Заради това се сдоби с прозвището Тони Балкони.  Не е изключено за неговото издигане да се очаква мощна подкрепа от ДПС.

 

Припомняме, че преди време пиарът на БСП Валентин Иванов-Кардамски посвети  любопитен пост във Фейсбук на съпругата на Славчев. Това се случи, след като в много медии се появи информация, че фирми, свързани с нея, са прибрали 20 млн. лв. от обществени поръчки. 

 

Източник: https://frognews.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Докараните на протеста срещу Гешев цигани и нацепени батки в снимки ВИЖТЕ >>

Падение >> Премиерът да обясни пред НС как се арестуват български граждани като свидетели!

 Станков: Дефицитът на справедливост е в липсата на образование

Политолог: Българското общество не иска правосъдие, а възмездие


113474