Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Жени Джаферович моли...
Жени Джаферович моли за помощ с чисто гола СНИМКА от ваната

Жени Джаферович моли за помощ с чисто гола СНИМКА от ванатаСъпругата на Ваня Джаферович пусна откровена снимка от банята

 

Сексапилната бивша участничка в "Сървайвър" Евгения Джаферович за пореден път провокира вниманието върху себе си с еротична снимка, която направи по време на наложената ѝ карантина, пише Шоу Блиц.

Докато се е изолирала вкъщи заради положителен тест за коронавирус, Жени реши да вдигне градусите в социалните мрежи и да се покаже чисто гола от ваната.

 

 

Най-вероятно автор на фотоса е съпругът на красавицата - бившият футболист Ваня Джаферович, който няма притеснения от това жена му да показва интимни части от себе си пред погледите на всички в мрежата. Той може само да се гордее, когато толкова мъже му завиждат, че си ляга с такова бижу.

А докато е в изолация и се кисне в банята, Жени е решила да се заеме от рано с много важна задача - пазаруването на коледна украса, за да зарадва децата. "След всички идеи, които имах през първата и втората карантина... Сега имам нужда от вашата помощ. Стигнала съм до там, че пазарувам коледна декорация. Помагайте с идеи за губене на време", моли за помощ последователите си Жени. За завършек тя уверява феновете си, че семейството ѝ е добре.

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

 140719