Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Животът на тези чети...
Животът на тези четири зодии ще се промени през септември

Животът на тези четири зодии ще се промени през септемвриВсички надежди сега са насочени само към есента и тя няма да подведе никого. От първите дни много желани неща ще станат по-близки и по-достъпни за знаците на зодиака. За някои септември ще бъде най-добрият месец от 2019 г. въобще. И ще бъде запомнен с нещо специално. Каналът "Видео хороскоп" във vbox7 показва кои са те:

Близнаци

Астролозите имат прекрасни новини за Близнаците, защото този знак сега се нуждае от подкрепа. Така че с началото на септември стабилността ще се възцари в живота им. Много проблеми ще се разрешат сами и няма да е нужно да отделяте време и усилия за тях. Наесен ще разцъфнете отново и ще повярвате в себе си, ще получите възможност да подредите личния си живот, както и да се приближите към мечтите си.

Нови предизвикателства, любов или проблеми: Какво готви септември за 12-те зодии? (ВИДЕО)

Овен

Овенът може да започне буквално нов живот, след като свърши лятото. Лятото ви проверяваше в много отношения, а сега е време да изразходвате силите си не за решаване на проблеми, а за издигане нагоре. И есента ще ви даде много шансове. И още – любовните проблеми ще бъдат решени. Ако през лятото отношенията са ви носели само разочарования, то през есента всичко може да се промени драстично.

Водолей

Щастлив и късметлия във всичко – такъв ще бъде Водолеят през септември. Най-накрая ще успее да се измъкне от натрупалите се проблеми през лятото и да навлезе в нова ера. Септември е началото на всичко ново, така че започнете ново начинание през септември и то ще бъде успешно.

Тайната на щастието за всяка зодия (ВИДЕО)

Стрелец

Първите стъпки към най-успешния им период в живота – това е краят на есента. Но всичко ще започне да се подрежда още през септември. Душевните рани ще се излекуват, ще бъде по-лесно да не се връщате към миналото и да продължите напред.

 

Източник:https://dariknews.bg//


112149