Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Животът не може да с...
Животът не може да се замени от една магистрала! <br> Екзекуцията в тунел „Ечемишка“

Животът не може да се замени от една магистрала!
Екзекуцията в тунел „Ечемишка“Позиция на "ДНЕС"

 

Жена загина в тунел „Ечемишка“ . На смешната и постоянно в ремонти магистрала „Хемус“. (Не че и при другата ни "гордост” Тракия не е същото...) Жената е мъртва, заради паднала 100-килограмова греда от старо осветително тяло върху колата, в която пътувала. Човекът до нея е в болница, а хората, свидетели на това безумие казват, че всичко приличало на екзекуция.

ВИДЕО

Тунелът-убиец все още е затворен... и магистралата. Сега се сетиха да проверяват дали са безопасни. Както всеки път в нашата Родина, след всяка трагедия… Нищо, че профилактиките и проверките трябва да се правят  поне 1 път годишно. НИЩО, че Бойко Борисов и влюбената му до уши фенка Лили Павлова се тупаха по гърдите, че благодарение на ГЕРБ вече имаме магистрали. НИЩО, че се тупат ли тупат и откриваха ли откриваха…, под звуците на рози и фанфари, венци и вода в менци. PR до дупка! НИЩО, че всеки от нас, минал оттам отправя молитви към Бог да го запази жив! Всъщност всичките ни ,"нови” пътища са на дупки, кратери, дори и на вълнички като стар изтърбушен  акордеон... Ние живеем в България, където животът стана политика, а политиката магистрали. Това е България, където жена умира, заради пълното безхаберие, безотговорност и абсурд на Бойко, Лиляна и ГЕРБ… И на всички преди тях. А те се хвалят ли хвалят с това.  Хвалят се всички. Хвалят се с построеното, което носи несигурност, трагедии и смърт. Да живей България на ГЕРБ и безогледния PR!

Вземете си магистралите! Вземете си тунелите! Вземете си скапаната политика и се махайте! Човешкият живот не може да бъде заменен просто така! Но вие, очевидно, не го разбирате това. Едно семейство е почернено от вашето безхаберие, наглост и безотговорност! А колко още са загиналите от дупките в т.нар. магистрали и "новопостроени” пътища? Вие сте екзекуторите от тунел „Ечемишка“. А всеки екзекутор рано или късно трябва да си плати!  За сега плащаме ние и България.

ШОКИРАЩ РАЗКАЗ! Очевидец на трагедията в тунел „Ечемишка“: Това си беше екзекуция!


21869