Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Журналист: Управници...
Журналист: Управниците са в перманентно съревнование кой ще измисли по-голяма тъпотия

Журналист: Управниците са в перманентно съревнование кой ще измисли по-голяма тъпотияКато чета и препрочитам новините, установявам, че няма ден, в който управниците да не измътят някоя велика, забележителна и върховна глупост.

Вчера се впуснали да проверят автомобилите в София дали замърсяват атмосферата. И какво? Заговори се, че тази внезапна инспекция не била напълно законна и че измерващите устройства били неизправни. От проверените между 60-100 коли, само една не била в нормите.Кой ще плаща това безумие, не се казва. Не се казва и какъв времеви, финансов и кадрови (човешки) ресурс е бил впрегнат в тая и още много безумни "акции" на безумната власт.


Неотдавна един депутат от ВМРО, партньор на ГЕРБ, тържествено обяви безумната си идея непушачите да ползват 2 дни бонус към годишната си отпуска. Което извика в съзнанието ми, че ако аз имам двама работници във фирмичката си, Цецка и Пешо, и ако Пешо пуши, а Цецка не пуши, като дам на Цецка два дни повече отпуск, Пешо ли ще изработи онова, което е планирано Цецка да изработи?


Валери Симеонов пък оттеглил своя законопроект за енергетиката, щото видял, че под натиска на общественото мнение тия промени нямало да минат.


Премиерът Борисов също внася и изнася ден през ден разни предложения. Мога да продължа тоя списък с още много примери и аргументи, но няма смисъл. Обикновеният зрител остава с впечатлението, че тия типове са в перманентно съревнование помежду си, като се надпреварват кой по-голяма тъпотия ще измисли.

 

Журналистът Любо Кольовски, ФейсбукИзточник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Слави: Силата е в истината и затова за n-ти път ще кажа: „Няма такава държава“ и „Уважаеми зрители, спите ли?“

Кога >> Повечето партии още не са върнали надвзетите субсидии

Пак ще платим милиони за партийни субсидии..., вместо за лечение на деца и умиращи самотни възрастни хора! (ОБНОВЕН)

Слави: Партийните субсидии са мръсна история, а ние я позволяваме! Това е ужасно глупаво и много срамно!

Прозрения >> Валери Симеонов: ГЕРБ искаше да ликвидира БСП, оставяйки ги без финансиране! (ВИДЕО)


121635