Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Журналистът Димитър ...
Журналистът Димитър Байрактаров: Борисов се отказва от депутатското място, защото не иска да се откаже да е премиер

Журналистът Димитър Байрактаров: Борисов се отказва от депутатското място, защото не иска да се откаже да е премиерБойко Борисов не се отказва от депутатското си място, защото иска да се откаже да бъде депутат, а защото не иска да се откаже да е премиер. Той не може да упражнява едновременно тези две длъжности. Хората трябва за знаят, че още на първото заседание на НС, може да бламират парламента при изора на председател на НС. Това каза журналистът Димитър Байрактаров по 7/8 ТВ.

 

Бях депутат, когато на 18 януари 2016 г. по време на презентация на проф. Камен Плочев във ВМА, той официално предупреди, че ние сме застрашени от коронавирус. Запазил съм едноминутен запис от този момент.  Сиреч, правителството бяхме предупредени за това и бяха необходими 40 млн. лева за превантивна промяна. Не можах да се преборя тези пари да се осигурят.

 

Може да се окаже, че колегата Каритаров е починал заради ваксина. Настоявам за оставката на здравния министър, защото хората, които се ваксинират биват карани да подпишат документ, че знаят как препарата ще си взаимодейства с лекарствата, които взимат. Никой не знае такова нещо.  Поне малко морал трябва да има.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

148210