Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Знаково лице на ГЕРБ...
Знаково лице на ГЕРБ публично призна провала на Борисов* >> Вежди Рашидов: Положението е безнадеждно, ако ще да се сърди премиерът

Знаково лице на ГЕРБ публично призна провала на Борисов* >> Вежди Рашидов: Положението е безнадеждно, ако ще да се сърди премиерътСайт на Движение "ДНЕС": Безнадеждно... за ГЕРБ! И верният Вежди обърна палачинката 

Положението в България е безнадеждно. Толкова е безнадеждно, че чак го призна и Вежди Рашидов. 

За първи път високопоставен функционер от ГЕРБ, силно приближен на Бойко  Борисов, бивш министър и настоящ шеф на парламентарната комисия по култура и медии казва директно истината, която всички знаем. Тази истина, която ни е смачкала и е направила битието ни срамно непосилно.

След 10 години управление на ГЕРБ и 19 години властване на Борисов (като главен секретар на МВР, кмет на София и министър председател) живеем много лошо. Все по-лошо и все по-зле.

Ножът ни е опрял в кокала. На дъното сме на всякакви класации за доходи, за качество на живот, демография, медии, здравеопазване, образование, престъпност, корупция... Нищета, почти повсеместна мизерия и близо 2.2 млн. българи под линията на бедност. Какво още трябва да се случи...

До този момент властта на Бойко и изтуканите подмазвачи  от медиите  отричаха фактите, гасяха прожекторите и се пъчеха из Брюксел и по света, колко сме напред, колко всичко е наред...! И изневиделица гурото и преводач на Борисов се изпуска пред милионна аудитория. Както казва народът – живеем зле... и така говорят хората, каза той. Казана дума – хвърлен камък.

Ще повлече ли крак Вежди, та и другите лакеи на властта да се осмелят и да признаят очевидния крах на ГЕРБ и тежкия провал на Борисов? Или управляващата партия ще стегне редиците и ще се втурне да брани преброените дни на Вожда си? 

Или пък ще принудят Рашидов амнезия да получи и от думите си да се отрече...

Който и вариант да ни поднесат „капацитетите“ от партийната централа на Вожда, думите на Рашидов са сигнал за разцепление. И то сериозно. Като си припомним и ширещите се слухове за конфликт между Цветан Цветанов и Бойко Борисов предстоящата картинка май започва да се сглобява и то докато Премиерът ни плонжира унизително в Ню Йорк само и само, за да се здрависа с Тръмп и снимка с него да има...! 

А кой беше навремето Вежди Рашидов...? Помните ли? А Бойко Борисов?

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

26 април 2015 - Вежди Рашидов се бие с полицай пред Столична община. Снимки. Видео

Мутрата Бойко Борисов пренасяше наркотика „Каптагон“ за Турция!

 

3

Кога пък „мултак“ стана обидна дума?! 

 

****************************************************************************************************  


Положението в страната е безнадеждно. Така говорят хората, а и има такава приказка. Това заяви Вежди Рашидов в стрешния блок на бТВ. Попитан дали няма да му се разсърди премиерът Борисов, депутатът от ГЕРБ заяви: Аз какво да направя. Ако иска да се сърди, но така говорят хората. Има такава приказка.

Безнадеждно е, защото сме малка държава, всички се понаваме, знаеме се кой кой е, но се правим, че не се познаваме. Това ни е проблема, смята още Рашидов.

Той се обяви и срещу протестите в Карнобат. Винзавода бил частен. Какво искат? Като се вдигне цената на бензина, не си прибират колите, а излизат с поршета да протестират. Така не става.

Хиляда и петстотин коли са минали по онзи път, но сега се вдига шум заради катастрофата. Ние решаваме проблемите, ще се направи и там ремонт. Във Фокушима като стана аварията с атомната централа управлението ли е виновно? Цял град загина, - даде пример шефът на Комисията по култура в парламента.

Някои не са разбрали уроците на Тодор Живков. Той не пропускаше форум на писатели, художници. Обръщаше голямо внимание на културата.

Сульо и Пульо вече притежават какво ли не, защо Ахмед Доган да не купи ТЕЦ „Варна“. Той е почетен председател за другите, но за ДПС е адмирал. Той е командира. Работи си. Извикайте Андрей Райчев да ви обясни, защо американския посланик е отишъл на среща с Доган. Или питайте американския посланик какво търси там...

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://frognews.bg/

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Министрите - носните кърпички на Борисов

Личните карти - новата-стара далавера за милиони

Следващите жертви на Борисов

Бедност и убийствен скок на цените? Гарантирано от ГЕРБ!

Сърдити старчета... в България

Останахме без всякаква надежда

 

 

 


76869