Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / #Апартаментгейт без ...
#Апартаментгейт без край...

#Апартаментгейт без край...Виждаш ли я сега корупцията?

 

Два апартамента, една и съща сграда, една и съща година. Единият е три пъти по-евтин. Той е на жената до Иван Гешев - Детелина Ханчева. Другият е на Бай Георги - който е никой.

Жената на Гешев плаща 470 лв. на кв. м. а Бай Георги плаща 1300 лв. на кв.м. За едно и също. Това коментира сайтът „БиволЪ“.

Гледай, Българино и брой, смятай. От правосъдна система не разбираш, от милиционерщина не разбираш, но за цените на имотите всичко знаеш, нали? Апартаментът, имотецът са ти Светая Светих.

Виждаш ли я сега корупцията? Виждаш ли, в каква кална дупка си натикан и как цял живот ще плащаш като този бай Георги пазарната цена за всичко от изтънелия си джоб, докато роднините на Гешев ще плащат тройно по-малко. Защото ти си никой, а той е безнаказан големец.

И най-вече защото си стоиш пред телевизора, пиеш ракийка, бодеш салатка и псуваш скапания си живот, вместо като чехите да излезеш да отстояваш своята чест и достойнство на гражданин на площада.

#Апартаментгейт без край...

Източник: www.offnews.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

Апартамент за 1800 евро на месец – морално или не? >> Дори и да е законно, морално - НЕ Е! Време е гражданите да накарат власт и институции да заработят в интерес на хората, а не на себе си! (ОБНОВЕН)

Нищо добро не иде, нищо добро не ни чака..., без алтернатива! Бойко е ДПС, всичко и всички са ДПС! Всички са „Апартаментгейт“!

Дайте по един апартамент и на нас

Заради кумовете, кръстници, къщи и гейтове… отидоха и пчелите! С тях и страната… (ОБНОВЕН)

 


 

117138