Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / 10 неща, които показ...
10 неща, които показват, че има нещо нередно в дома ви

10 неща, които показват, че има нещо нередно в дома виВъв всеки човек кипи определена енергия, да не кажем даже цял „букет“ от енергии.

 

Нашият дом обаче има и специална енергия. И тя е изключително важна за нас. Всички бихме искали нашата „крепост“ да стане възможно най-удобна и емоционално топла. Инвестираме много пари в ремонти с европейско качество, най-новите технологични постижения, наемаме интериорни дизайнери. Но понякога, след като сме се установили в къща, току-що обзаведена според най-новата цветова схема и оформление, изпитваме някакъв вид дискомфорт. Причината за това е отрицателната енергия, която е завладяла дома.

Как да разберете, че в дома ви цари лоша енергия?

• Донесените от магазина саксии с цветя отнемат много време да се аклиматизират, някои умират. Букетите не траят дълго, бързо се ронят и изсъхват.

• Често дълго време търсите някакви дребни неща, някои все още липсват.

• Електрическите крушки постоянно са включени или дори експлодират, техниката се разваля. • Чашите и чиниите падат от ръцете ви без причина и веднага се разпръскват на малки парченца. Може би някъде се е напукало или дори се е счупило огледало.

• Не спите добре, у дома не можете да се отпуснете или да си починете. През почивните дни мечтаете да излезете някъде далеч, а през делничните дни оставате до късно на работа, само и само да не се прибирате у дома.

• Непрекъснато се притеснявате или от неразбираеми шумове, или от лоши миризми, които просто няма откъде да дойдат.

• Децата са болни, домашните любимци също.

• Скандалите са много чести и дори без тях атмосферата е постоянно напрегната.

• Къщата сякаш се разваля: или плочките в банята ще се напукат, след това тапетът в ъгъла ще се отлепи или стената ще се омазни.

• Вече сте забравили кога сте канили гости в къщи.

• Хлебарки, мухи, мравки се появяват в жилището. Можете също така да проверите къщата по църковен начин: преминете през всички стаи с запалена църковна свещ. Не пропускайте и най-незначителните помещения - маза, складово помещение, баня. Някъде пламъкът става неравен, пуши, пращи? „Поздравления“: тук злата и понякога разрушителна сила пречи на аурата на жилището.

И накрая, вашият домашен любимец ще ви подскаже за негативното. Ако не иска да яде, изнервя се без причина, спи само близо до изхода, бяга - въпросът определено е странен.

Откъде идва това зло?

Има много източници. Повреда, струпване на боклук, токсичен изглед от прозореца, минали трудни наематели, както и местоположението на къщата могат да "развалят" един дом. Един от членовете на вашето семейство също може да е виновен - или който живее постоянно с вас, или който често се отбива на посещение. И разбира се, смъртта или болезненото заболяване не могат да не оставят следа в кармата на къщата.

Как да почистя дома си?

Добрата новина е, че можете да премахнете всякакъв негатив. Първо измийте (избършете) всички повърхности с физиологичен разтвор. Солта е мощно оръжие срещу негативизма. Още по-добре, шепите сол, разпръснати по всички ъгли, са се доказали - именно в ъглите се натрупва всичко лошо в ментален план.

 

Източник: Actualno.com

 

 

 


150071