Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Амнезия... и несъсто...
Амнезия... и несъстоятелни приказки >> Борисов: Комунизмът остави пропаст в Европа, вече 30 г... трудно догонваме западните държави?!

Амнезия... и несъстоятелни приказки >> Борисов: Комунизмът остави пропаст в Европа, вече 30 г... трудно догонваме западните държави?!Информационен сайт „ДНЕС“

 

Интересно, Полша, Чехия и Унгария..., в които стандартът на живот е в пъти по-добър от нашия и почти като в държавите от Западна Европа, какви ли държави са били преди 30 години...

Не бяха ли и те под комунистическо владение?! Или просто Премиерът и за това има амнезия и къса памет… Или пък всъщност просто това изнася на властта такива внушения да прави, прикривайки собствената си 30 годишна некадърност, закотвила България като най-изостаналата Европейска страна.

 

 

Комунизмът е оставил такава пропаст в Европа, че 30 години след историческото падане на Берлинската стена, източните държави и досега трудно догонваме западните. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във „Фейсбук“ по повод годишнината от падането на Берлинската стена.

„Все още носим белезите му, все още имаме много работа, но посоката е вярна. България направи своя цивилизационен избор. Убеден съм, че трябва да отстояваме демокрацията и правото на свободен избор. Длъжни сме да не допускаме тоталитарните режими да ни разделят“, пише още в публикацията на министър-председателя.

  

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://epicenter.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

Оставки без минавки и напред..., но всичко има и начало, и край 

Работи, българино! Работи! Зáлудо не стой!

Докога мизерия? 

Моля, закривайте държавата! 

Милиардите на Борисов стигнаха за 4 дефибрилатора. А с другите лъжи – повече!

Бойко Борисов на 59: Пътят му от пожарникар до премиер 

Кого вижда Борисов в огледалото... сега?
116484