Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Астрологична прогноз...
Астрологична прогноза за 6 декември

Астрологична прогноза за 6 декемвриЛуната вече е в Овен и събужда активност, енергичност, желание да действаме по всички житейски направления,  да продължим задържаните ни делови задължения от вчера.

Денят обещава да е динамичен и продуктивен, не отлагайте нищо, постарайте се максимална работа да си свършите днес.

Сега е благоприятно време за проява на инициативност, защото Луната нараства, до 12 декември включително, когато настъпва пълнолунието в Близнаци е добре да се задвижат тези проекти, които искате да се развиват добре в бъдещето.

Отбележете си, че на 10 и 12 декември не трябва да се разчита, защото са ниско ефективни, по цял ден Луната ще е без курс.

Особено ако трябва да проведете срещи и да вземете решения, направете го днес или в понеделник, не отлагайте за събота и неделя, защото може да се объркате в преценките.

Напомняне: На 7 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 8 декември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  8 декември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  8 декември и ще излезете от поста на  9 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

 

 

Източник: 

https://novini.bg/razvlecheniq/astro

www.astronews.eu

 

 

 

 

 

 

 

 


110548