Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Банкя LIVE: Борисов ...
Банкя LIVE: Борисов пак ни обясни колко добре сме се справили с коронавируса, възмути се отново и от Изборния кодекс

Банкя LIVE: Борисов пак ни обясни колко добре сме се справили с коронавируса, възмути се отново и от Изборния кодексНашите критици могат да погледнат с какви мерки другите държави са на нашето ниво – локдаун, полицейски час. "Можем с чест да кажем, че сме приключили и третата вълна" – това заяви премиерът Бойко Борисов, който не пропусна дневната си доза Фейсбук живо излъчване, като този път се появи при пристигането на още 273 780 дози от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech, зад сградата на Ръководство на въздушното движение (РВД).

По темата, премиерът в оставка обаче пропусна да коментира за пореден път как така при неговото управление на кризата България застана на второ място по надвишена смъртност в света и държи седмичния рекорд за надвишена (извънредна) смъртност за 2020 година, между 23.11 и 29.11.2020 г.!

 

Проф. Близнашки: Въвеждането на машинно гласуване е мащабна акция по фалшифициране на изборите

"Този парламент надмина всичките ми очаквания. Това е държавен преврат, което се извършва в България. Парламентаризмът е нещо друго. Пр...

Прочети повече

Много обичаме да се сравняваме – днеска да бяхте вързани вкъщи като приятелска Турция, продължи Борисов, правейки сравнение със свирепите ограничителни мерки при югоизточната ни съседка.

Последва предупреждение към служебното правителство – за мигрантски натиск и как той бил много силен напоследък. "Питайте ги какво става по границата – и това забравихте”, подчерта Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обърна внимание на машинното гласуване и отново посочи, че в чужбина няма условия за гласуване по този начин. От Антоанета Стефанова (тази госпожа) разбрах, че видеонаблюдението ще е при броенето на бюлетини (и записване в протоколи). "Как ние да се подготвяме за това състезание", попита Борисов, който видя "желание да мъстят" от "Демократична България" и уточни, че не се знаело дали във всяка секция ще може да има видеонаблюдение.

"Ще джуркаме топчета да определяме ЦИК", възмути се Борисов. "Като спортист знам, че съдията колкото и да ти пречи, в края на краищата като играеш добре, печелиш", каза той.

 

Радев ще проведе консултации с партиите за състава на ЦИК на 5 май

Във връзка с приетите от 45-ото Народно събрание изменения в Изборния кодекс, държавният глава Румен Радев ще проведе на 5 май консулта...

Прочети повече

"Всеки ден чакам да ме освободят. Всички знаят, че отиват на избори, но парламентът продължава да приема някакви работи", подчерта Борисов. "Какво е това нахалство да не си направят правителство", възмути се той и обрисува следният вариант - можело за 15 дни "да се сговорят", "да си направят правителство", да си актуализират бюджета, да закрият спецсъдилищата и спецпрокуратурата и каквото пожелаят.

"Винаги съм бил за стабилна държава. Държава, в която има непрекъснато протести, не може да се развива", заяви премиерът и призова "за утре" да няма протести от "нашите симпатизанти".

Още: Костадин Ангелов: Не усетих как мина третата вълна на COVID-19 

 

 

Редактор: ИВАЙЛО АЧЕВ

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.actualno.com/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: Борисов е изчерпан. Ненужен и сам. Вцепенен от страх...

БОКО С МОНОЛОГ на СВЕТЛИ празници: КОЙ ЩЕ НАБЛЮДАВА, КОЙ ще ЧУКА (гласува) НА ТЕЗИ МАШИНИ...?

Хем хвалби, хем объркан, хем в обяснителен режим: Борисов го боли и сърби, обяснява се пак и критикува другите

На вниманието на новите! >> ГЕРБ - управници уредиха родата

Журналист: Все си мислех, че главтаря на ГЕРБ е стигнал дъното. Или своя Еверест по простащина и неадекватност...

Кой си държи иконите върху камината, бе, кой?!

След решението на БСП: Борисов заговори за предателството на Юда?!?

Забравете да преживеете Великден без живо включване на Борисов. Очаквано нападна опонентите си

 

 

 


150166