Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Бойкот на Би Ти Ви, ...
Бойкот на Би Ти Ви, Нова тв и БНТ – това трябва да направят всички новоизбрани от ИТН, БСП, анти-мутрите(ДПС е друг случай, но и те могат да се присъединят). Защо?

Бойкот на Би Ти Ви, Нова тв и БНТ – това трябва да направят всички новоизбрани от ИТН, БСП, анти-мутрите(ДПС е друг случай, но и те могат да се присъединят). Защо?Бойкот на Би Ти Ви, Нова тв и БНТ – това трябва да направят всички новоизбрани от ИТН, БСП, анти-мутрите(ДПС е друг случай, но и те могат да се присъединят). Защо?

Много просто – заради отношението на трите медии.

Трите телевизии продължават да манипулират, продължават да обслужват Борисов.

Нека продължат да си канят Караянчева, Деси (както я нарича вождът), Тома Биков, Дариткова, Харизанов, и прочее. Нека продължат да пускат селфитата на Борисов в джипката и пред джипката.

Ако има ново провителство, премиерът може да говори в петък на парламентарен контрол (каквото Борисов досега не правеше), на заседания на министерския съвет (като Борисов), но не и пред трите отровни телевизии, които са сред основните виновници България да бъде на върха по корупция в ЕС и на дъното по бедност.

Те си имат лица – Цветанка Ризова, Георги Любенов, Антон Хекимян, Виктор Николаев и т. н. Да си знаят. Бяха безмълвни ретранслатори на Борисов и партията му, нека си останат там.
Бойкот за тях.

Вече има и алтернативни телевизии като ТВ+, Дремджиев, TV1, 7/8 тв, БСТВ, „Евроком“, Алтернативата. Дойде време дори партийни телевизии да бъдат по-обективни от уж независимите, частни телевизии, и от уж обществената.

Има и социални мрежи, където анти-ГЕРБ политиците, бъдещ премиер, правителство, могат да говорят. Нека манипулаторите си манипулират без тях.

 

Иван Бакалов

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА: 

Да накажеш злоупотребите с власт не е реваншизъм, а върховенство на закона

Иван Бакалов ”по повод изказването на Деси”

Иван Бакалов: Най-подготвеният премиер каза - "да им завра чекмеджетата отзад"

Първи парламентарни патаклами и рев от ГЕРБ заради Караянчева (ПКП–Кърджали)

Живеем в някакъв сън – този изтърван, напълно изплискал човек, ни управлява още, и премиер ни избира

 

 148877