Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов в пълен потр...
Борисов в пълен потрес, загуби и памет...: Не го познавам Илчовски, не искам и да знам за този сигнал срещу управлението ни...

Борисов в пълен потрес, загуби и памет...: Не го познавам Илчовски, не искам и да знам за този сигнал срещу управлението ни..."Подгрети манджи, стари. Ще извадят кошаревски свидетели. Толкоз - да продължават така. Това да им е програмата, кампанията - всеки, който ме е атакувал, е губил избори". Така премиерът Бойко Борисов коментира снощния скандал с бизнесмена Светослав Илчовски в Комисията по ревизията на управлението му, водена от Мая Манолова.

 Борисов дори с една дума не влезе в конкретика за твърденията на Илчовски, а именно:

1. На среща в присъствието на Борисов ми показваха клип със сексуални извращения с бизнесмен, който е в затвора.

 

Борисов: Бях пречка, макар че съм най-успешният и знаещият

Бях пречка, макар че считам, че съм най-успешният и знаещият. Това каза на брифинг премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, п...

Прочети повече

2. Кюлчетата в чекмеджето на премиера са заснети от плеймейтка на 500 метра от нас. Аз съм мъжкар и това момиче ми разказа, че 5000 лв. ѝ дали да обслужи премиера, а тя снимала кюлчетата.

3. Петя Аврамова (бел. ред. - регионалният министър в оставка) ме заплашваше да спра да купувам земи: "Ще те дам на нашите прокурори".

Сега като знам как ми сготвиха целия капан, знам какво ще направят лятото, продължи Борисов и допълни, че е очаквал управление за месец и половина, за да види какво щели да направят, след като принизи проведеното заседание на Комисията по ревизията снощи, защото било вечерта и се излъчвало само в интернет. Той се радва и за машинното гласуване, защото ще намалеят недействителните гласове. Освен да търчат с някакви листа, да си правят уйдурма, не знаят друго, посочи Борисов.

Той е притеснен как ще издържи финансово държавата. Кое налага на 11 юли да бъдат изборите, защо не са по-рано или по-късно, запита Борисов, без да коментира какви са предвидените срокове в Конституцията.

Според него, следващият парадокс е, че утре и в други ден има Европейски съвет и когато парламентът реално е приключил, вместо да си отиде служебният премиер, аз утре би трябвало да си отивам на съвет и да поемем отговорност за следващото служебно правителство.

 

Журналист: Борисов има за какво да бъде съден и трябва

"И хленчат, че имало реваншизъм. В случая Борисов не става дума за реваншизъм. Той има за какво да бъде съден и трябва. И не трябвало ...

Прочети повече

"Всяко прилагателно им отива и те дори в театъра си, в който играеха се държат, че има второ четене, а те във вторник си отиват. Какви комисии, какви пет лева", ядоса се Борисов. Останалите партии трябвало да скрият некомпетентността и безотговорността – няма да ни победят така, защото хората очакват решения, подчерта Борисов. Не съм депутат, не съм премиер, защо ме държите, възмути се премиерът в оставка.

Може ли партии с претенциите да управляват, да отиват в президентството без председател, запита Борисов и допълни, че ГЕРБ не са кьорави и виждат комбинациите, които правят. Не е редно, когато парламентът си е заминал с пълен провал и по-пълно нямало как да бъде. Аз си обичам държавата и знам колко е трудно, призна Борисов и заяви за себе си, че е най-знаещият и можещият политик.

Няма да ни уплашат, даде да се разбере Борисов и допълни, че не иска да гадае какво щяло да се случи по-натам. Другите нарочно в сговор не изпратиха друг кандидат за председател на ЦИК, изтъкна Борисов.

Още: Бизнесмен пред Комисията по ревизията: Петя Аврамова ме заплашваше (ВИДЕО)

  

Редактор: ИВАЙЛО АЧЕВ

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.actualno.com/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мегаскандалът: Бизнесмен разказва за Борисов - натиск, кюлчета, изнудване и... Мата Хари (ПОДРОБНОСТИ)

Скандално разкритие за Борисов! Говори бизнесмен пред Комисията по ревизия ВИЖТЕ >>

Адвокат: Съдбата на България e като на Христос, предавана за власт и кюлчета

Spiegel: Премиерът със златните кюлчета на нощното шкафче

 

 

 

 


150267