Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Брутална саморазправ...
Брутална саморазправа: Пребиха защитен свидетел по

Брутална саморазправа: Пребиха защитен свидетел по "Суджукгейт" посред бял ден! Плашат го с още бой, ако се весне в съдаЗащитен свидетел по делата срещу „суджуците “ е пребит посред бял ден в Добрич. „Стоях пред магазина и говорех по телефона, когато Петър Върбанов ме нападна. Нанесе ми серия от тежки удари в главата и ми каза: “Много поздрави от Веско Колев и Малджиев. Стига с тия жалби и сигнали. Отиваш в понеделник да си оттеглиш свидетелските показания. Няма да се явяваш в съда. Делата срещу Живко Мартинов, Веско Колев и Петър Малджиев трябва да спрат, иначе това е само първия бой, ще има още“, разказа потърпевшият, цитиран от В. "Добруджанска трибуна". 

За нападението е сигнализирано в полицията. Пребитият е потърсил лекарска помощ.  Припомняме, че бившият депутат от ГЕРБ – Живко Мартинов, бившият директор на ОДМВР-Добрич, Веселин Колев и бившият шеф на рекетьорските структура „Аполо и Болкан“ – Петър Малджиев, бяха обвинени като организирана престъпна група от Специализираната прокуратура.  По-късно обвиненията бяха разделени в отделни дела.

До дни срещу Живко Мартинов ще има произнесена присъда за рекет на 4 тона суджук, уж за премиера.  Нормално е да ни тормозят, бият и да ни палят колите , след като срещу обвинените повече от 2 г. няма присъди, коментира пребитият защитен свидетел.

 

Източник: https://pik.bg/


117190