Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България се вдигна! ...
България се вдигна! Времето дойде!

България се вдигна! Времето дойде!Коментар на Гражданско движение „ДНЕС“

 

България се вдигна! Над 100 000 българи заляха през почивните дни улиците на страната и категорично обявиха, че не може и не искат да живеят повече така.

Търпението свърши. Изчерпа се! Във време на безизходица и безнадеждност – страхът отстъпи, дойде гневът! А той ни прави силни и смели!

Необузданият гняв, от това което направиха с държавата и живота ни сини, червени, кафяви, зелени..., ни дава право да изискваме, да се борим! Задължава ни. Да потърсим по-добро настояще и бъдеще за себе си и децата си. Да търсим ПРОМЯНА. Да искаме справедливост!

България се вдигна! Поискахме все нормални, все човешки, все достойни решения за нашия живот! Да има хляб. Да има работа. Да има сигурност! Да имаме приличен  живот!

България поиска да се спре убийствената корупция и безхаберието на институциите, да се спре увеличаването на данъците, поиска да се обуздаят и спрат монополите, олигарсите... България поиска да се спре да се краде от народа!

България поиска категорично и смяна на СИСТЕМАТА. Системата, която отнема нашите мечти, нашия живот! УБИВА ни!

Знаем поговорката - Рибата се вмирисва откъм главата. Затова и България иска оставката на на главата - правителството. Иска я и това нито може да се скрие, нито може да се премълчи, въпреки цензурата. Народът ясно показа, че не приема всичко, което вече 10 години и цели 3 мандата получава от управлението на Бойко Борисов! Че и от преди това! От управлението на всички  режими след 1989 г.

Ние сме на дъното. България се разпада. Всички млади и образовани бягат. Повсеместна разруха е. Благодарение на уж политиците, които имаме.

Движение „ДНЕС“ и преди, и сега неизменно подкрепя исканията на хората и е заедно с тях на улицата. Заедно с хората сме, защото България трябва да стане нормална и достойна  държава. Държава и народ, който отдавна жадува  да го управляват политици, работещи за доброто и благото на род и Родина!

Нека единни заявим своята гражданска воля! И оттук насетне неотлъчно да се борим и отстояваме категорично СМЯНАТА НА СИСТЕМАТА Както поискаха 3 милиона българи и Слави на референдума през 2016 г.

България очаква и своя нов лидер. Истински патриот, родолюбец и смел борец.

Алтернативата за нас, за България е само една единствена – Слави Трифонов!

Без водач, без отговорен лидер, България загива. И трябва да продължим да излизаме на улицата, докато не изхвърлим всичкия боклук! 

Видяхме, убедихме се, че само когато сме заедно можем да победим. И да си върнем България!

 

ВИЖТЕ видео от протестите >>

ВИДЕО >> СОФИЯ НА ПРОТЕСТ

ВИДЕО >> ПЕРНИК НА ПРОТЕСТ

ВИДЕО >> ВАРНА НА ПРОТЕСТ

ВИДЕО >> Велико Търново на протест

ВИДЕО >> Протест в МОНТАНА

ВИДЕО >> Протест в Благоевград и Петрич 

ВИДЕО >> Протест в ХАСКОВО 

ВИДЕО >> СТАРА ЗАГОРА НА ПРОТЕСТ

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Народ срещу кордон...! Кордон срещу народ...! А всички сме един народ!

ВИЖТЕ как гражданите на Перник пробиват барикадата на жандармерията! ВИДЕО >>

Полицаи бият протестиращ с палка – СНИМКИ и ВИДЕО

БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА! 3-ти ден >> Бунтът в Перник затвори за часове магистрала „Люлин“! Хиляди във Варна, Добрич, Перник, Стара Загора и София скандират за ОСТАВКА на правителството и по-добър живот! (ОБЗОР)

България се вдигна!* >> Варна и Добрич отново поискаха оставка 

Протестиращи в ПЛЕВЕН зареждат гориво за жълти стотинки (видео)

Слави: “Обичам ви, прекрасни, свободни български медии.”

ОСТАВКА!* >> Цв. Цветанов: Протестите са тенденциозни подходи за дестабилизация на страната! ВИЖТЕ видеото

Не ни плашете и манипулирайте! Не заставаме един срещу друг, заставаме един до друг и заедно! Ясно е - България се вдигна! Плашете се вие! (ОБНОВЕНА)

Организаторът на протеста в Благоевград: Зад нас не стой партия! Народът е събрал много негативи към политическата класа изцяло

БЪЛГАРИЯ СЕ ВДИГНА! >> Над 100 000 души в цялата страна участваха в масови протести за по-добър живот, нормални цени и оставката на кабинета Борисов 3 (ОБЗОР)

 

Image result for България се вдигна на бунт срещу властта Image result for България се вдигна срещу скъпото гориво

Image result for България се вдигна срещу скъпото гориво Image result for България се вдигна срещу скъпото гориво

Image result for България се вдигна майките на деца с увреждания Image result for България се вдигна майките на деца с увреждания

Image result for България се вдигна на бунт срещу властта Image result for България се вдигна майките на деца с увреждания

 


81281