Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Четворно убийство ра...
Четворно убийство разтърси САЩ

Четворно убийство разтърси САЩПеторно убийство потресе престижния Парадайс Хилс в Сан Диего, Калифорния. Три деца са сред петимата убити, открити от полицията, съобщи Си Ен Ен. Според лейтенант Мат Добс от отдел "Убийства“ в Сан Диего става дума за "трагичен случай на домашно насилие – убийство и самоубийство“.

Една от жертвите е 29-годишната майка, която в петък е получила ограничителна заповед. Полицията не знае дали тя е влязла в сила, но според лейтенант Добс убиецът вероятно е бил наясно.

"Смятаме, че мъжът е дошъл сутринта, имало е някаква кавга и той използвал пистолет, като застрелял семейството си, преди да обърне оръжието срещу себе си“, каза Добс.

Когато полицаите пристигнали, те почукали на вратата, но не получили отговор. Погледнали през прозорец и забелязали лежащо на пода окървавено дете. Те влезли през прозореца и открили простреляни хора, както и оръжието.

Жената, 31-годишен мъж, сочен за убиеца, и 3-годишно момченце били мъртви. Три други момчета – на 5, 9 и 11 години, били транспортирани в болницата, където две от тях починали от раните си, а третото е в критично състояние, наложило спешна хирургическа операция.

"Това са най-тежките сигнали, на които се отзоваваме, видяното силно се отразява на нашите полицаи. Някои от тях сами пренесоха децата в линейката, като самите те имат деца“, обяви шефът на полицията Дейвис Нислейт.

 

Източник:  lupa.bg

 


117026