Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ЦСКА: Нямаме притесн...
ЦСКА: Нямаме притеснения за съдебните дела

ЦСКА: Нямаме притеснения за съдебните делаОчакваме дори онези в наш ущърб от ФИФА да бъдат решени в наша полза, но все пак това е съд и трябва да изчакаме окончателното му решение

В ЦСКА очакват позитивна развръзка и по останалите дела, заведени срещу или от клуба в Спортния арбитражен съд в Лозана. Онзи ден стана ясно, че КАС е потвърдил решението на Дисциплинарната комисия на ФИФА по иска на футболния агент Сокена Ба Бенжелюн за неизплатени 50 000 евро, с което световната централа отхвърлят претенциите на френската мениджърка. Освен това решение КАС трябва да се произнесе по още девет дела.

"Нямаме притеснения по тези дела. Очакваме дори онези в наш ущърб от ФИФА да бъдат решени в наша полза, но все пак това е съд и трябва да изчакаме окончателното му решение. На редица от ищците българският съд вече не им призна претендираните вземания, а той е институция на страна от ЕС и е естествено от ФИФА и КАС да гледат на него като на орган, който трябва да реши тези спорове", поясни за "Тема Спорт" адвокатът на "червените" Станислав Трендафилов.


Източник: https://fakti.bg/

 

 

 


152255