Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Евала на Столична об...
Евала на Столична община! Ремонтът не е завършил, но части от бул. ”Линкълн” в Овча Купел вече се разпадат

Евала на Столична община! Ремонтът не е завършил, но части от бул. ”Линкълн” в Овча Купел вече се разпадатЗа да не се окажем с поредния некачествен обект, настояваме: Общината незабавно да възложи извършване на ремонти дейности по компрометираните участъци. Наложително е и преправяне на водещите ивици за незрящи, които отново са абсурдно разположени и карат хората да заобикалят всякакви препятствия, включително и пътни знаци.

 

Припомняме, че ремонтът вече предизвика полемика, след като не бе осигурена велоалея, въпреки че такава е предвидена в плановете на Столичната община, а някой явно бе забравил и дърветата.

 

Това е поредният случай на мърляв ремонт в София. През последните години пропиляхме стотици милиони в такива, а качеството на живот не се промени. В предизборната кампания всички много активно говореха, че ще се борят с некачествените ремонти.

 

Съвсем скоро Общинският съвет отново ще започне работа и ще видим кой ще има смелостта да подкрепи по-сурови мерки срещу фирмите-изпълнители, за да се опазят общите ни пари.

 


116611