Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Г. Марков в невиждан...
Г. Марков в невиждан възторг и поклон към вожда! >> Бойко е герой. 3600 дни начело на държавата...!

Г. Марков в невиждан възторг и поклон към вожда! >> Бойко е герой. 3600 дни начело на държавата...!Утре, 4 май, Борисов навършва пълни 4 години от третия си мандат като премиер на България, а ден по-късно, забележете - 3600 дни като министър-председател на Родината!

 

Вече се писа, че той е най-дълго управлявалият премиер на България в условията на демокрация - повече от великия Стефан Стамболов, повече от големия демократ Александър Малинов, повече от земеделския водач Александър Стамболийски, повече дори от другаря Тодор Живков, а в годините на демокрация, повече от Командира Костов, повече от Негово Величество цар Симеон ll, повече от шефа на ПЕС Сергей Станишев.

3600 дни е невероятно число, което едва ли в следващото столетие някой български политик би могъл да постигне!

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

 

Георги Марков: Ще запаля свещ Борисов да не ходи в парламента - ще е колосална политическа грешка! Няма задължение да отиде за разлика от министрите. Чл. 83, ал. 2 от Конституцията важи само за тях

147256

на 19.04.2021

 

Георги Марков гневен: Новият анти ГЕРБ отечествен фронт ще вкара България в национална катастрофа, от която Бойко трябва да ни спасява. Спасителите свършиха, Борисов е последният

81249

на 11.04.2021

За тези 3600 дни, Борисов не завари нито едно метро, а направи три; не завари, а направи зала "Арена Армеец", за да можем да гледаме там Цвети Пиронкова, Григор Димитров и момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика; завари булевард "Витоша" селски, а го направи европейски; не завари втори мост на Дунав, а го направи; не завари магистрала до Черно море, а я направи; не завари магистрала до гръцкото море, а я направи; не завари магистрала до западната ти граница, за да летим набързо към Будапеща и Виена, а той я прави.

Последните 4 години от мандата на Борисов бяха уникални с четири значителни външно-политически постижения: 

1. Провереде блестащо европредседателство и направи темата за Западните Балкани незаобиколима в ЕС. В България се изсипаха 34 премиери от ЕС и Западните Балкани, които не се беше случвало. Заради българския премиер, на една маса, на вечеря, седна испанският премиер Рахой с колегата си от Косово. За първи път, заради Борисов, в София, ръце си стиснаха Вучич и Тачи. 

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

 

Георги Марков: Борисов ще продължи да управлява, защото държи местната власт! Силен ход е, че се отказа да е депутат - как си представяте да е в зала с Манолова и Бабикян, Хаджикян

163086

на 09.04.2021

2. Борисов проведе блестящо председателство на "Пътя на коприната". В България беше китайският премиер Ли Къцян, заедно с още 16 премиери.

3. Създаде Балканска четворка за иконовическо сътрудничество между четирите християнски балкански страни - България, Гърция, Сърбия, Румъния.

4. Варна стана символ на помирението между султан Ердоган и началниците от Брюксел, което стана благодарение на домакинството и съдействието на Бойко.

С това ще запомним 3600 дни на премиера Борисов. Забележете - нито един ден с абсолютно мнозинство! А сегашните нестретници от новото комунистическо ОФ, със 165 депутата, не можаха да излъчат премиер дори за един ден, та да го видим какво може.

С горното ще запомним феномена "Борисов". А с какво ще запомним другарите и другарките от новото ОФ: БСП с две национални катастрофи; ДПС с паралелната държава и обръча от фирми; "Шоуто на Слави" с голямата лъжа, наречена "Референдум за мажоритарни избори"; ДеБъ с извоюванато безсрамно решение на комунисти, либерали и зелени в европарламента за македонско малцинство в България; БСП-2 на ветеранките-социалистки Мая и Татяна с това, че закриха спецсъдилищата в България.

Новото анти-ГЕРБ Оф опростачи парламентаризма и НИ ОТНЕ НАЙ-СВЯТОТО - хартиената бюлетина, с която 1990 и 1991 гласувахме за демокрация или комунизъм.

Задават се нови избори. Излязох прав, че ще има избори до дупка. На тези избори, Бойко отново е пред юбилей - след пет парламентарни победи и четири за евровота, да постигне десета такава. ГЕРБ-БСП 10:0, ГЕРБ-комунистическо ОФ 10:0.

Бойко, да си жив и здрав! 

P.S. Обективността налага да кажем, че 3600 е постигнал и покойният Станко Тодоров, с някой и друг ден повече от Бойко, но смятам да не му ги броя, защото са били по времето на еднопартийна държава и без свободни избори.

коментара записа Ивайло Атанасов

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://pik.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: Борисов е изчерпан. Ненужен и сам. Вцепенен от страх...

БОКО С МОНОЛОГ на СВЕТЛИ празници: КОЙ ЩЕ НАБЛЮДАВА, КОЙ ще ЧУКА (гласува) НА ТЕЗИ МАШИНИ...?

Хем хвалби, хем объркан, хем в обяснителен режим: Борисов го боли и сърби, обяснява се пак и критикува другите

На вниманието на новите! >> ГЕРБ - управници уредиха родата

Журналист: Все си мислех, че главтаря на ГЕРБ е стигнал дъното. Или своя Еверест по простащина и неадекватност...

Кой си държи иконите върху камината, бе, кой?!

След решението на БСП: Борисов заговори за предателството на Юда?!?

Забравете да преживеете Великден без живо включване на Борисов. Очаквано нападна опонентите си

 

 


150120