Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Гаджето на Григор Ди...
Гаджето на Григор Димитров: Ласкаете ме, но никога не съм променяла нищо по себе си

Гаджето на Григор Димитров: Ласкаете ме, но никога не съм променяла нищо по себе сиНито съм си рязала носа, нито съм пипала скулите си, устните ми също са си мои

Пловинката на Григор Димитров - Лолита Османова, увери, че никога не си е правила пластични операции. Рускинята, която ще навърши 28 години на 2 юли, заяви това в откровен разговор със своите последователи в Инстаграм.

"Приписват ми несъществуващи операции, със сигурност никога не съм променяла нищо по себе си. Това си е моето лице. Нито съм си рязала носа, нито съм пипала скулите си, устните ми също са си мои. Най-често пишат за устните и това всъщност ме ласкае", призна Лолита, която в неделя за първи път публикува своя обща снимка с Гришо.


Веднага след това тя пусна и видео на разкошен букет, който е получила от световния номер 2 Даниил Медведев и съпругата му Дария, нейни комшии в княжеството. Това накара феновете да гадаят какъв е поводът за подаръка и дали с Григор не са се сгодили.

Попитана кой е любимият ѝ град Османова отговори, че е човек на света и навсякъде се чувства добре.

 


"Преди пандемията имах планове да се преместя в Лондон, но така се случи, че вече 4 години Монако е мой дом. Мечтая да посетя Африка, но заради коронавируса сега е много трудно да се пътува", заяви Лолита, а на въпроса какво мисли за Бора-Бора, където е прекарала медения месец с първия си съпруг Гаспар Авдолян, тя отсече: "Много красиво и много скучно".

 

. 

Източник: https://fakti.bg/

 


149267