Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ГЕРБ в безтегловност...
ГЕРБ в безтегловност..., с празен ход, атакуват Мая?!? ВИЖТЕ >>

ГЕРБ в безтегловност..., с празен ход, атакуват Мая?!? ВИЖТЕ >>След живия щит (без причина и враг) около къщата на Борисов в Банкя, във вторник подплатени активисти окупираха строежа на Алепу, от който преди дни Манолова се разграничи.

 

След като “Младежи ГЕРБ” с гърди браниха дома на Борисов в Банкя, партийният актив от Бургаско застана край подпорната стена на Алепу и попита Мая Манолова има ли морал. Преди няколко дни спорният строеж предизвикал поредният екоскандал у нас през изминалата година отново се нареди на преден план в дневния ред. Причината - стана ясно, че “подпорната стена” на Алепу има нов собственик.

 

Става дума за Стоян Василев, който пък се оказа брат на победителя в първия сезон на "Биг Брадър" у нас - Здравко Василев. Последният обаче е член на "Изправи се! Мутри вън!", което стана повод за скандал.

 

Стоян Василев се афишира като новият собственик на бъдещия курорт "Алепу Вилидж" в четвъртък. Стоян Василев, общински съветник от Приморско и местен предприемач, изненадващо съобщи на специално свикана пресконференция в София, че е купил от "Главболгарстрой" дъщерното дружество на холдинга "ГБС турс", което е носител на правата на строеж, и че е твърдо решен да довърши проекта за вилно селище на известния Шофьорски плаж.

 

Здравко Василев се разграничи от него, а в разгара на скандала Мая Манолова отиде край подпорната стена и се разграничи от целия случай и поиска строежът да бъде съборен.

Въпреки това участниците в днешната акция запитаха дали това е новият морал и дали хотелът ще стане лятна резиденция на бившия омбудсман. Демонстрантите държаха в ръце плакати с надписи като "Мая, това ли е новият морал?“, както и "Да, България е Да, на мутрите" (оригинален правопис, бел. ред.).

 

Във видео на организацията на ГЕРБ в Бургаско се чуват възгласи "Мая, вън!" и неколкократни питания на висок глас: "Къде е Христо Иванов?". На място пък е и бургаския кмет Димитър Николов.

 

"Политическа партия ГЕРБ спря това чудо на природата, светът не е виждал такова нещо – подпорен хотел (…) Затова ли новосформираното мнозинство се опитва да придобие чрез подставени лица този хотел и да довърши хотела“, заявява един от протестиращите. 

*Заглавието е променено от редакцията 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Денонощен караул от гербави младежи ще варди кръвното на лидера

Платени ГЕРБ-формирования готвят сблъсъци! ВИЖТЕ КАК >>

Преврат, пълзящ преврат, пискат мишлета и похапват сиренце

На Разпети петък... Кретени! Без никакво извинение!

Младежи от ГЕРБ бранят... с гърди дома на вожда Борисов в Банкя

Манолова на Алепу: Това безобразие трябва да се премахне

Здравко от Big Brother се разграничи от брат си, купил "подпорната стена" на Алепу (видео)

“Изправи се.БГ” в Бургас поиска оставката на директора на РИОСВ-Бургас 


Партийни кадри ГЕРБ са се строили, за да осуетят "готвена провокация" срещу жилището на лидера си Борисов в Банкя

 

 Мая Манолова се разграничи от брата на свой активист за строеж на "Алепу"


 Здравко от Big Brother се разграничи от брат си, защото е купил ''подпорната стена'' на Алепу

 

 

 

150175